Waarschuwing Valse waardebonnen, wedstrijden of enquêtes
press

Pers

  1. Pers

Welkom op het persportaal van ALDI België!

Op deze pagina vindt u de meeste recente persberichten van ALDI België terug, alsook het bijhorende beeldmateriaal.

Hebt u een persvraag voor ons, hebt u als journalist meer info of beeldmateriaal nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Persberichten

25/08/2020

Meerkansenbrood van ALDI steunt kinderen in nood

ALDI gaat samen met zijn klanten de meest kwetsbare kinderen een hart onder de riem steken. Tussen 25 augustus en 3 oktober verkoopt de keten een meerkansenbrood dat speciaal ontwikkeld werd voor de liefdadigheidsactie. Per verkocht brood gaat er € 0,50 naar het Kinderarmoedefonds.

Lees meer >>

 

07/08/2020

ALDI waarborgt veiligheid van zijn klanten via automatische klantentelling in alle filialen

ALDI maakt werk van een automatische klantentelling in al zijn 450 winkels. Op basis van een groen of rood licht zal de klant al dan niet toegang krijgen tot de winkel. Zo waakt ALDI over het maximaal aantal klanten in het filiaal en garandeert de keten dat klanten in alle veiligheid boodschappen doen. Tegen september zal iedere winkel uitgerust zijn met dit innovatief systeem.

Lees meer >>

 

23/07/2020

ALDI reikt zijn leveranciers de hand om CO₂-uitstoot te verminderen

ALDI Nord publiceert zijn derde duurzaamheidsrapport waarin de vorderingen van de retailgroep inzake duurzaamheid, klimaat en milieu bekendgemaakt worden. Daarbij aansluitend is de groep toegetreden tot het Science Based Targets Initiative (SBTI), dat op een wetenschappelijke manier concrete klimaatdoelstellingen definieert. De leveranciers van ALDI worden via dit programma gevraagd zich mee te engageren. Zo wil de keten in nauwere samenwerking met zijn leveranciers zijn CO₂-uitstoot verder reduceren.

Lees meer >>

 

 

Oudere berichten

2020

29/06/2020

ALDI introduceert duurzaamheidslogo ‘Vandaag voor morgen’

ALDI heeft een nieuw duurzaamheidslogo ‘Vandaag voor morgen’. De klant zal aan de hand van het logo op een duidelijke en uniforme manier kunnen ontdekken welke inspanningen de keten doet inzake duurzaamheid.

Lees meer >>

 

29/05/2020

ALDI biedt 100% Belgisch vers vlees aan

ALDI start vanaf 2 juni met de nationale uitrol van vers vlees. Per week zullen een 15-tal winkels verspreid over het land overgaan tot het aanbieden van 100% Belgisch vers vlees. Tegen midden oktober moet de uitrol voltooid zijn.

Lees meer >>

 

18/05/2020

ALDI focust met ‘Hoeveel was ’t?’-campagne op lage prijs voor goed gevulde winkelkar

Het belang van een goed gevulde winkelkar voor een lage prijs is tijdens de coronacrisis fors gegroeid. Klanten kunnen bij ALDI terecht voor een complete én goedkope kar. De keten focust met zijn nieuwe campagne “Hoeveel was ’t?” op het recent gewijzigde consumentengedrag. De campagne loopt tot eind juni.

Lees meer >>

 

27/03/2020

Supermarkten schenken 460.000 maaltijden aan mensen in nood

De Belgische supermarkten schenken vandaag 233 ton of omgerekend 460.000 maaltijden aan onder andere de Voedselbanken. Het is een initiatief van alle Belgische supermarkten die daarmee willen aantonen dat ze ook in deze dagen mensen in nood willen helpen.

Lees meer >>

 

28/02/2020

ALDI bespaart tientallen ton plastic afval door het aanbieden van losse groenten en fruit

ALDI zal vanaf 2 maart extra soorten groenten en fruit los aanbieden aan zijn klanten in België en Luxemburg. De keten vermijdt hiermee tientallen ton plastic. De ALDI-klant kan voortaan zelf bepalen hoeveel appelen of stronkjes witloof hij wil.

Lees meer >>

 

30/01/2020

ALDI schenkt samen met zijn klanten € 50.000 aan de Belgische Voedselbanken

De verkoop van wenskaarten in de ALDI-filialen ten voordele van de Voedselbanken was een groot succes. De liefdadigheidsactie bracht in totaal liefst € 50.000 op. De opbrengst hiervan wordt integraal geschonken aan de Voedselbanken in de vorm van 10.000 bereide maaltijden. Bovendien zal de keten zijn engagement verder versterken door voedseloverschotten in te vriezen.

Lees meer >>

2019

29/11/2019

Bekroonde ALDI-folder krijgt grondige facelift

De ALDI-folder werd gisteravond bekroond tijdens de verkiezing ‘Folder van het Jaar’ in de categorie ‘Supermarkten’. Het is voor het tweede jaar op rij dat ALDI deze mooie erkenning van de consument krijgt. Begin 2020 krijgen deze consumenten bovendien een gerestylede versie van de folder in de bus. De hernieuwde folder is compacter, telt meer pagina’s en biedt meer leescomfort.

Lees meer >>

 

13/09/2019

ALDI lanceert grote verzamelactie rond emoji’s

ALDI België lanceert vanaf 16 september een verzamelactie voor zijn klanten. Per aankoopschijf van 15 euro krijgt de klant een gratis emoji. In totaal zijn er 24 poppetjes te verzamelen in een speciaal verzamelalbum. ALDI ontwikkelde ook een emoji-app met virtuele emoji’s en spelletjes. Deze campagne is een primeur voor ALDI.

Lees meer >>

 

19/06/2019

ALDI is n° 1 Fairtrade-retailer van België

Geen enkele supermarktketen droeg in 2018 meer bij aan eerlijke handel dan ALDI. Dankzij de verkoop van verschillende Fairtrade-producten was ALDI goed voor een Fairtrade-premie van € 450.000. Dat geld wordt bovenop de aankoopprijs van het product aan de producenten in het Zuiden gestort en zorgt voor extra kansen.

Lees meer >>

 

07/05/2019

Prijzen bij ALDI België stijgen niet

ALDI België heeft geen enkele intentie, op korte noch lange termijn, om de prijzen van zijn producten op te trekken.

Lees meer >>

 

01/03/2019

ALDI Turnhout wint award ‘Logistics Building of the Year’

Het gloednieuwe en uiterst duurzame distributiecentrum van ALDI in Turnhout is door de logistieke sector verkozen tot ‘Logistics Building of the Year 2019’.

Lees meer >>

 

25/02/2019

ALDI organiseert grootse blinde smaaktest

Dit voorjaar organiseert ALDI een grootse blinde smaaktest. Iedereen is van harte welkom om zelf te komen proeven en te ontdekken dat de ALDI-producten even goed scoren als de A-merken.

Lees meer >>

 

20/02/2019

Wim Voet nieuwe CEO van ALDI België

Wim Voet wordt de nieuwe CEO van ALDI België. Hij volgt Hendrik Van de Walle op die recent werd benoemd tot lid van de raad van bestuur van de ondernemingsgroep.

Lees meer >>

 

12/02/2019

ALDI en Recupel zamelen oude lampen in

ALDI sluit een verregaande samenwerking met Recupel. Voortaan kunnen alle klanten hun afgedankte lampen achterlaten in alle 450 ALDI-winkels. Dat is een primeur, want geen enkele andere supermarkt in België heeft Recupelmeubels in ál zijn winkels. Daardoor stijgt het aantal inzamelpunten van Recupel in één klap met maar liefst 25%. ALDI toont hiermee nogmaals aan dat het bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Lees meer >>

 

11/02/2019

Raad van bestuur van ALDI Nord wordt internationaler

De huidige CEO van ALDI België, Hendrik Van de Walle, wordt lid van de raad van bestuur van de ondernemingsgroep.

Lees meer >>

Contact

Dieter Snoeck

Manager Communication

media@aldi.be

Over ALDI België

Over ons

Van lokale kruidenierswinkel tot internationaal concern. Lees meer over het unieke succesverhaal van ALDI.

Meer

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Datumselectie *

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.