Belangrijk nieuwsbericht ALDI blijft open
> houten plank

Pers

  1. Pers

Welkom op het persportaal van ALDI België!

Op deze pagina vindt u de meeste recente persberichten van ALDI België terug, alsook het bijhorende beeldmateriaal.

Hebt u een persvraag voor ons, hebt u als journalist meer info of beeldmateriaal nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Persberichten

28/02/2020

ALDI bespaart tientallen ton plastic afval door het aanbieden van losse groenten en fruit

ALDI zal vanaf 2 maart extra soorten groenten en fruit los aanbieden aan zijn klanten in België en Luxemburg. De keten vermijdt hiermee tientallen ton plastic. De ALDI-klant kan voortaan zelf bepalen hoeveel appelen of stronkjes witloof hij wil.

Lees meer >>

 

30/01/2020

ALDI schenkt samen met zijn klanten € 50.000 aan de Belgische Voedselbanken

De verkoop van wenskaarten in de ALDI-filialen ten voordele van de Voedselbanken was een groot succes. De liefdadigheidsactie bracht in totaal liefst € 50.000 op. De opbrengst hiervan wordt integraal geschonken aan de Voedselbanken in de vorm van 10.000 bereide maaltijden. Bovendien zal de keten zijn engagement verder versterken door voedseloverschotten in te vriezen.

Lees meer >>

 

29/11/2019

Bekroonde ALDI-folder krijgt grondige facelift

De ALDI-folder werd gisteravond bekroond tijdens de verkiezing ‘Folder van het Jaar’ in de categorie ‘Supermarkten’. Het is voor het tweede jaar op rij dat ALDI deze mooie erkenning van de consument krijgt. Begin 2020 krijgen deze consumenten bovendien een gerestylede versie van de folder in de bus. De hernieuwde folder is compacter, telt meer pagina’s en biedt meer leescomfort.

Lees meer >>

Oudere berichten

2019

13/09/2019

ALDI lanceert grote verzamelactie rond emoji’s

ALDI België lanceert vanaf 16 september een verzamelactie voor zijn klanten. Per aankoopschijf van 15 euro krijgt de klant een gratis emoji. In totaal zijn er 24 poppetjes te verzamelen in een speciaal verzamelalbum. ALDI ontwikkelde ook een emoji-app met virtuele emoji’s en spelletjes. Deze campagne is een primeur voor ALDI.

Lees meer >>

 

19/06/2019

ALDI is n° 1 Fairtrade-retailer van België

Geen enkele supermarktketen droeg in 2018 meer bij aan eerlijke handel dan ALDI. Dankzij de verkoop van verschillende Fairtrade-producten was ALDI goed voor een Fairtrade-premie van € 450.000. Dat geld wordt bovenop de aankoopprijs van het product aan de producenten in het Zuiden gestort en zorgt voor extra kansen.

Lees meer >>

 

07/05/2019

Prijzen bij ALDI België stijgen niet

ALDI België heeft geen enkele intentie, op korte noch lange termijn, om de prijzen van zijn producten op te trekken.

Lees meer >>

 

01/03/2019

ALDI Turnhout wint award ‘Logistics Building of the Year’

Het gloednieuwe en uiterst duurzame distributiecentrum van ALDI in Turnhout is door de logistieke sector verkozen tot ‘Logistics Building of the Year 2019’.

Lees meer >>

 

25/02/2019

ALDI organiseert grootse blinde smaaktest

Dit voorjaar organiseert ALDI een grootse blinde smaaktest. Iedereen is van harte welkom om zelf te komen proeven en te ontdekken dat de ALDI-producten even goed scoren als de A-merken.

Lees meer >>

 

20/02/2019

Wim Voet nieuwe CEO van ALDI België

Wim Voet wordt de nieuwe CEO van ALDI België. Hij volgt Hendrik Van de Walle op die recent werd benoemd tot lid van de raad van bestuur van de ondernemingsgroep.

Lees meer >>

 

12/02/2019

ALDI en Recupel zamelen oude lampen in

ALDI sluit een verregaande samenwerking met Recupel. Voortaan kunnen alle klanten hun afgedankte lampen achterlaten in alle 450 ALDI-winkels. Dat is een primeur, want geen enkele andere supermarkt in België heeft Recupelmeubels in ál zijn winkels. Daardoor stijgt het aantal inzamelpunten van Recupel in één klap met maar liefst 25%. ALDI toont hiermee nogmaals aan dat het bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Lees meer >>

 

11/02/2019

Raad van bestuur van ALDI Nord wordt internationaler

De huidige CEO van ALDI België, Hendrik Van de Walle, wordt lid van de raad van bestuur van de ondernemingsgroep.

Lees meer >>

Contact

Dieter Snoeck

Manager Communication

media@aldi.be

Over ALDI België

Over ons

Van lokale kruidenierswinkel tot internationaal concern. Lees meer over het unieke succesverhaal van ALDI.

Meer

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Datumselectie *

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.