1. Pers
  2. ALDI opent 7 gloednieuwe winkels op eenzelfde dag

ALDI opent 7 gloednieuwe winkels op eenzelfde dag

15/12/2020

winkels

Erpe-Mere, 15 december 2020 – Met maar liefst zeven gelijktijdige winkelopeningen verspreid over het hele land, zorgt ALDI voor een unicum in de Belgische retail. Deze krachttoer zorgt ervoor dat het winkelpark van de discounter in één klap 9.000 m² nieuwe winkelruimte rijker is.

Kortrijk, Ertvelde, Quaregnon, Groot-Bijgaarden, Balen, Eisden en Bertrix. Op elk van deze zeven locaties zal er op woensdagochtend 16 december om 8u30 een nieuwe ALDI-winkel de deuren openen.

De 7 nieuwe winkelopeningen samen zorgen voor 9.000 m² aan nieuwe winkelruimte in het winkelpark van de discounter. Hierbij gaat het in totaal over een vernieuwing van 6.000 m² aan oude winkelruimte en een uitbreiding aan 3.000 m² extra winkelruimte.

Een prestatie die zijn gelijke niet kent in de sector. “ALDI zet al jaren hard in op de modernisering van zijn 450 winkels’, zegt Michèle Belleflamme, Managing Director Real Estate & Expansion bij ALDI. “Dat er op 1 dag zeven vernieuwde winkels openen, is een toeval. Door corona werden enkele werven uitgesteld. Desondanks zijn we erin geslaagd om deze prestatie nog dit jaar op te leveren. Het bewijs dat we bij ALDI met een goed teamwork, de nodige flexibiliteit en efficiëntie toch intensief kunnen blijven renoveren.”

Modernisering en uitbreiding

Dit jaar zullen liefst 32 ALDI-winkels volledig vernieuwd zijn. En ook voor volgend jaar staan er heel wat immoprojecten in de steigers. “We investeren dagelijks in onze winkels en blijven op zoek gaan naar nog geschiktere locaties om klanten optimaal te bedienen”, vervolgt Belleflamme. Dankzij de moderniseringsgolf  creëert de discounter een aangenamere werkomgeving voor zijn medewerkers en wordt het winkelcomfort van de klant gevoelig verhoogd. Elke nieuwe winkel is een flink stuk groter dan z’n voorganger.

De uitbreiding  van de verkoopoppervlakte is nodig om het groeiend assortiment van ALDI beter aan bod te laten komen. Vooral in de versafdeling kwamen er de afgelopen tijd veel artikelen bij.  “Recent werden de ALDI-winkels uitgerust met een aanbod aan vers vlees om van ALDI de ideale first stop shop te maken, dé winkel voor je wekelijkse boodschappen”, besluit Belleflamme.

 

 

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch