1. Pers
  2. ALDI waarborgt veiligheid van zijn klanten via automatische klantentelling in alle filialen

ALDI waarborgt veiligheid van zijn klanten via automatische klantentelling in alle filialen

07/08/2020

Erpe-Mere, 7 augustus 2020 – ALDI maakt werk van een automatische klantentelling in al zijn 450 winkels. Op basis van een groen of rood licht zal de klant al dan niet toegang krijgen tot de winkel. Zo waakt ALDI over het maximaal aantal klanten in het filiaal en garandeert de keten dat klanten in alle veiligheid boodschappen doen. Tegen september zal iedere winkel uitgerust zijn met dit innovatief systeem.

De laatste maanden heeft ALDI fors ingezet op de veiligheid van zijn medewerkers en klanten. De keten heeft van bij de start van de coronacrisis alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om het winkelen op een veilige en verantwoorde manier te laten verlopen. Ook in de toekomst wil ALDI die veiligheid blijven garanderen.

Klanten die bij ALDI winkelen, zullen binnenkort toegang krijgen tot de winkel via een geautomatiseerde klantentelling. “Afhankelijk van het aantal aanwezige klanten, zal een nieuwe klant een groen of rood scherm te zien krijgen bij het betreden van de winkel”, zegt Koen Piessens, Managing Director Sales bij ALDI. “Indien het veilig maximaal aantal klanten bereikt is, ziet de klant een rood scherm. De toegangsdeur zal dan kortstondig gesloten blijven.”

Hygiënestaander

Het maximaal aantal toegelaten klanten wordt winkel per winkel bepaald en is steeds in lijn met de overheidsbeslissingen. Een sensor aan de ingang van de winkel telt hoeveel personen de winkel binnenkomen. “De sensor telt enkel het aantal klanten, en registreert ze niet”, vervolgt Piessens. “Op die manier wordt de privacy van onze klanten te allen tijde gerespecteerd.” Om de klanten wegwijs te maken, zal een steward de eerste dagen de nodige uitleg geven bij het systeem.

Naast de automatische klantentelling heeft ALDI ook een hygiënestaander ontwikkeld. Zo kan de klant steeds over het nodige ontsmettingsmiddel beschikken aan de inkom van het filiaal.

Alle andere preventieve veiligheidsmaatregelen zoals het respecteren van de social distancing, dragen van een mondmasker, handhaven van de hygiënevoorschriften, verplicht nemen van een winkelkar, 1 persoon per winkelkar,… blijven uiteraard van toepassing.

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch