1. Pers
  2. 6 ALDI-producten uitgeroepen tot ‘Beste Product van het jaar’

6 ALDI-producten uitgeroepen tot ‘Beste Product van het jaar’

10/07/2023

Erpe-Mere, 10 juli 2023 – Maar liefst 6 ALDI-producten werden bekroond tot ‘Beste Product van het Jaar 2023-2024’. In deze verkiezing kunnen Belgische consumenten in diverse categorieën stemmen op hun favoriete product. De winnende ALDI-producten bewijzen dat de discounter met zijn huismerken een lage prijs koppelt aan hoge kwaliteit.

Nadat ALDI dit jaar al maar liefst 9 bekroningen in de wacht sleepte voor ‘Huismerk Product van het Jaar’, vult de discounter zijn prijzenkast aan met 6 winnende producten voor de verkiezing ‘Beste Product van het Jaar 2023-2024’.

Tijdens de verkiezing van ‘Beste Product van het Jaar’ beoordelen consumenten talrijke producten op het vlak van prijs-kwaliteitsverhouding, presentatie en gebruik.

Succesvolle huismerken

Tot de prijswinnaars behoren 2 Fairtrade-producten. Recent introduceerde ALDI een extra referentie Fairtrade-bananen in zijn versaanbod: de Fairtrade-juniorbananen. Deze 100% duurzame bananen met hun handige formaat worden gezien als het ideale tussendoortje voor jong en oud. Ook ALDI’s Ambiente® Belgische pralines werden bekroond. De cacao in de pralines is Fairtrade-gecertificeerd, net als alle andere eigenmerkproducten met chocolade bij de discounter.

ALDI overtuigde met zijn Golden Power® met watermeloensmaak, een nieuwe, zomerse versie van het welgekende energiedrankje van de discounter. Bij de alcoholische dranken viel de Italiaanse rode wijn Ballaturi® in bag-in-box-formaat in de prijzen. Het Ballaturi®-huismerk is ondertussen een vaste waarde in de wijnrayon van ALDI met onder meer flessen rood, wit, rosé en ook schuimwijn in het aanbod. De versie ‘bag-in-box’ vult het rijtje aan en leent zich perfect voor bijvoorbeeld tuinfeestjes, festivals of BBQ’s met grotere groepen.

Daarnaast werd ook ALDI’s Délifin® ovengegrilde ham met zijn volle, ambachtelijke smaak verkozen tot ‘Beste Product van het Jaar 2023-2024’.

ALDI vergeet ook de allerkleinsten niet. De Bebino® babyverzorgingsdoekjes, geschikt voor zelfs de meest gevoelige babyhuid, mochten op veel appreciatie van de stemmende consumenten rekenen.

Mooie erkenning

De verkozen producten zijn opnieuw een mooie erkenning voor ALDI, aangezien 90% van zijn vaste assortiment uit huismerken bestaat die vaak meer dan de helft goedkoper zijn dan A-merken. In deze tijden een slimme keuze voor consumenten en hun portemonnee, zonder in te boeten op kwaliteit. Klanten die graag zelf de proef op de som nemen, zullen de producten herkennen in de ALDI-winkels aan een etiket met het ‘Beste Product van het Jaar 2023-2024’-logo.

Belgische pralines
Belgische pralines
2.99
250 g 11.96/kg
AMBIENTE® Belgische pralines
Belgische pralines
Fairtradejuniorbananen
Fairtradejuniorbananen
per kg
Fairtradejuniorbananen
Fairtradejuniorbananen
Italiaanse rode wijn 3 l, bag-in-box
13.99
3 l 4.66/l
BALLATURI® Italiaanse rode wijn 3 l, bag-in-box
Italiaanse rode wijn 3 l, bag-in-box
Ambachtelijke ovengegrilde ham
Ambachtelijke ovengegrilde ham
2.99
150 g 19.93/kg
DÉLIFIN® Ambachtelijke ovengegrilde ham
Ambachtelijke ovengegrilde ham
Babyverzorgingsdoekjes, 80 st.
1.09 0.99
per pak
BEBINO® Babyverzorgingsdoekjes, 80 st.
Babyverzorgingsdoekjes, 80 st.

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch