1. Pers
  2. 6 ALDI-producten zijn ‘Huismerk Product van het Jaar’

6 ALDI-producten zijn ‘Huismerk Product van het Jaar’

09/02/2024

Erpe-Mere, 9 februari 2024 – Maar liefst zes ALDI-producten werden bekroond tot ‘Huismerk Product van het Jaar 2024’. Deze titel gaat naar innovatieve huismerken die positief beoordeeld worden door meer dan 10.000 Belgen. De winnende producten bewijzen de sterke prijs-kwaliteitsverhouding van ALDI’s huismerken.

Onder leiding van het onafhankelijk onderzoeksbureau NielsenIQ beoordeelden 10.000 Belgen talrijke producten op vlak van innovatie, aantrekkelijkheid, aankoopintentie en gebruikservaring. Het gaat om het grootste onafhankelijke onderzoek in de retail. Uit elke productcategorie werd één winnaar gekozen.

Doorheen de jaren viel ALDI goed in de prijzen. Zes extra producten krijgen de titel ‘Huismerk Product van het Jaar 2024’.

Van gekke chips tot vegan babydoekjes

ALDI overtuigde met de Mamia babydoekjes, een milieuvriendelijk en vegan alternatief voor de klassieke vochtige babydoekjes. Deze doekjes bestaan voor 99% uit water en bevatten geen microplastics. De doekvezels zijn van natuurlijke oorsprong en de verpakking is volledig recycleerbaar.  

De Funny Zoo-chips, in verschillende vormpjes zoals een leeuw, olifant of aap, vielen mee in de prijzen. Perfect te combineren met een ander verkozen ALDI-product: de witte wijn ‘Pierre Marin’ op basis van Chardonnay en Viognier. Deze wijn is het ideale drankje om je meteen op een zonnig terrasje te wanen, zelfs in de wintermaanden. 

Ook ALDI’s zure room van Milsani werd bekroond. ALDI introduceerde recent de zure room onder zijn huismerk Milsani in zijn vast assortiment.

Daarnaast werden ook ALDI’s Cucina Nobile blauwschimmelkaas Gorgonzola en de Twido Allesreiniger verkozen tot ‘Huismerk Product van het Jaar 2024’. De bekroonde producten zullen in de winkel en online extra in de verf gezet worden als Kanjers #vandenALDI. Zo zijn ze gemakkelijk herkenbaar voor klanten die zelf de proef op de som willen nemen. 

Zure room
1.45 1.39
200 g 6.95/kg
MILSANI® Zure room
Zure room
Chips funny zoo
1.39
150 g 9.27/kg
PIRATO® Chips funny zoo
Chips funny zoo
Blauwschimmelkaas
Blauwschimmelkaas
2.45 1.99
200 g 9.95/kg
CUCINA NOBILE® Blauwschimmelkaas
Blauwschimmelkaas
Chardonnay-Viognier Coteaux de Béziers IGP
5.49
75 cl 7.32/l
PIERRE MARIN® Chardonnay-Viognier Coteaux de Béziers IGP
Chardonnay-Viognier Coteaux de Béziers IGP
Allesreiniger
1.39
1.25 l 1.11/l
TWIDO CLEANING® Allesreiniger
Allesreiniger
Babydoekjes, 80 st.
1.99
per pak
MAMIA® Babydoekjes, 80 st.
Babydoekjes, 80 st.

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch