1. Compliance
compliance

Onze kernwaarden

Eenvoudig. Verantwoordelijk. Betrouwbaar. Die waarden zijn de basis waarop we ons dagelijks handelen afstemmen bij ALDI.  Om trouw te blijven aan onze kernwaarden, speelt compliance een belangrijke rol.

Onder compliance verstaan we alle maatregelen die ervoor zorgen dat wetten en regels worden gevolgd bij het uitvoeren van onze dagelijkse activiteiten. Bindende regelgevingen, richtlijnen en contracten moeten gerespecteerd worden.

Onze visie op compliance

Bij ALDI hechten we veel belang aan compliance. Compliance helpt alle medewerkers om hun verantwoordelijkheid op een correcte manier op te nemen.

Het belangrijkste doel is om onze onderneming, onze medewerkers, onze klanten en onze leveranciers te beschermen.

Compliance is de verantwoordelijkheid van ons allemaal

Potentiële inbreuken op wetgeving, richtlijnen of contracten moeten vroegtijdig opgespoord en verholpen worden, zodat eventueel wangedrag zo snel mogelijk tegengegaan kan worden.

ALDI doet al het nodige om wangedrag te vermijden. Indien er mogelijk toch een inbreuk is, stellen we het op prijs dat onze medewerkers, klanten, leveranciers of andere derden ons hiervan op de hoogte brengen. Hiervoor hebben we een beveiligd meldsysteem opgezet.

Om toegang te krijgen tot het meldsysteem, klik je op het onderstaande vakje of kopieer je de volgende link in een nieuw venster: www.bkms-system.com/aldi-be.
Alle meldingen worden veilig, vertrouwelijk en – indien gewenst – anoniem behandeld.

meldsysteem

Meldsysteem

Ga verder naar ons meldsysteem.

Meer

Als je nog vragen hebt over compliance bij ALDI, kan je contact opnemen via compliance@aldi.be.

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch