1. Pers
  2. 7 ALDI-producten bekroond tot ‘Huismerk Product van het Jaar’

7 ALDI-producten bekroond tot ‘Huismerk Product van het Jaar’

18/01/2022

Erpe-Mere, 18 januari 2022 – Maar liefst zeven ALDI-producten werden verkozen tot ‘Huismerk Product van het Jaar 2022’. Tijdens deze uitreiking worden innovatieve producten van huismerken beoordeeld door meer dan 10.000 Belgen. De 7 gouden medailles bewijzen dat ALDI een lage prijs voor zijn eigenmerken koppelt aan een hoge kwaliteit. Klanten zullen deze producten in de winkelrekken zien liggen onder de noemer: ‘Kanjer #vandenaldi’.

Onder leiding van het onafhankelijk onderzoeksbureau NielsenIQ werden talrijke producten gewikt en gewogen door meer dan 10.000 Belgen. Zij beoordeelden elk product op vlak van innovatie, aantrekkelijkheid, gebruikservaring en aankoopintentie. Daarnaast werd een tevredenheidstest gehouden bij zo’n 120 gezinnen die het product aangekocht hebben. Per productcategorie viel er slechts 1 winnaar uit de bus.

Nadat ALDI in 2021 drie maal een gouden medaille toebedeeld kreeg, zijn dit jaar maar liefst zeven ALDI-producten verkozen tot ‘Huismerk Product van het Jaar’. Belangrijke erkenningen voor de discounter gezien 90% van het vast assortiment bestaat uit eigenmerkproducten. Zo kan de klant steeds eenvoudig en kwalitatief winkelen aan lage prijzen. Een slimme zet!

Innovatieve ALDI-eigenmerken

ALDI viel in verschillende categorieën in de prijzen. Zo verraste ALDI de consumenten met zijn plantaardig alternatief voor yoghurt op basis van soja. Met keuze uit natuur, bosbessen en vanille beschikt ALDI over het breedste gamma aan smaken binnen de huismerken, wat geapprecieerd werd.

Ook de ‘River Limonade 4 lemons’ werd bekroond. Vooral de handige volume-inhoud van 25 cl viel in de smaak. Zo speelt de discounter in op een lagere suikerinname en wordt de inhoud beschouwd als perfect voor dagdagelijks gebruik. River is het enige eigenmerk in België met dit blikformaat.

Het welgekend ALDI-eigenmerk Fou d’O eindigde twee maal bovenaan het podium met de smaken munt en bosvruchten. Het sprankelend natuurlijk mineraalwater bevat geen suiker en werd beoordeeld als de perfecte dorstlesser.

Daarnaast werden de minipacks Golden Bridge ontbijtgranen, de family pack Moreno oploskoffie Cappuccino en de bioabdijkaas in sneetjes bekroond tot ‘Huismerk Product van het Jaar’ in hun categorie. Dit is te danken aan het inspelen op verschillende smaken en handige formaten voor de consument.

Al deze producten liggen nu reeds in de ALDI-winkelrekken. De klant kan ze herkennen aan een rood logo met de vermelding ‘Huismerk Product van het Jaar’. Dit zal vergezeld worden van het eigen ontworpen ALDI-logo : ‘Kanjer #vandenaldi’ dat bekroonde ALDI-producten in de kijker plaatst.

Limonade 4 lemons, 8 st.
3.49
8 x 25 cl 1.75/l
RIVER® Limonade 4 lemons, 8 st.
Limonade 4 lemons, 8 st.
Ontbijtgranen, 8-pack
Ontbijtgranen, 8-pack
3.49
275 g 12.69/kg
GOLDEN BRIDGE® Ontbijtgranen, 8-pack
Ontbijtgranen, 8-pack
Bioabdijkaassneetjes
  • regionaal artikel
Bioabdijkaassneetjes
3.19
150 g 21.27/kg
Bioabdijkaassneetjes
Bioabdijkaassneetjes
Cappuccino-oploskoffie
5.49
500 g 10.98/kg
MORENO® Cappuccino-oploskoffie
Cappuccino-oploskoffie
Bruisend water bosvrucht 6x50 cl
2.49
6 x 50 cl 0.83/l
FOU D'O® Bruisend water bosvrucht 6x50 cl
Bruisend water bosvrucht 6x50 cl
Bruisend water munt 6x50 cl
2.79
6 x 50 cl 0.93/l
FOU D'O® Bruisend water munt 6x50 cl
Bruisend water munt 6x50 cl

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch