1. Pers
  2. Vers voorop in nieuwe winkelinrichting ALDI

Vers voorop in nieuwe winkelinrichting ALDI

09/12/2021

Erpe-Mere, 9 december 2021 – ALDI België pakt uit met een nieuwe winkelinrichting. Bij de nieuwe ALDI-winkels zal het versassortiment een prominente plaats krijgen dankzij een versmarktbeleving vooraan de winkel. Hiermee onderstreept de discounter zijn focus op het versaanbod en wordt winkelen voor de klant nog eenvoudiger.

vers

De laatste jaren heeft ALDI fors geïnvesteerd in een groeiend en kwalitatief aanbod aan verse producten. Zo introduceerde de discounter vorig jaar een groeiend aanbod vers vlees dat quasi 100% van Belgische afkomst is. Ook steeds meer groenten en fruit worden los aangeboden.

Versmarktbeleving

Het versaanbod krijgt meer dan ooit een prominente plaats in het winkelbeeld van ALDI. Voortaan zullen klanten alle verse groenten en fruit, vers vlees, verse vis en chilled convenience (zoals voorverpakte slaatjes, verse fruitsappen en andere bereide maaltijden en dranken) onmiddellijk bij het binnenkomen van de winkel aantreffen. Op die manier wordt een heuse versmarktbeleving ontwikkeld.

De aankoop van verse producten is één van de voornaamste beweegredenen om boodschappen te doen. “We kiezen er met onze nieuwe winkelinrichting voor om het winkelen nog eenvoudiger te maken voor onze klanten”, zegt Koen Piessens, Managing Director Sales bij ALDI. “Door onmiddellijk vooraan de winkel onze verse groenten en fruit, vers vlees, verse vis en vers bereide gerechten aan te bieden kan de winkelkar meteen gevuld worden met wat bovenaan de boodschappenlijst staat.”

De bake-off-afdeling blijft aanwezig in de eerste gang. De wekelijkse promoties (de ALDI Specials), komen telkens in het midden van iedere gang. De tijdelijke aanbiedingen op woensdag en zaterdag worden analoog aan onze ALDI-folder verdeeld over twee winkelgangen.

Voor nieuwe winkels

ALDI is niet over één nacht ijs gegaan bij het bepalen van de nieuwe winkelinrichting. “We hebben in 5 winkels verspreid over het land een langdurige test laten lopen en die grondig geanalyseerd”, vervolgt Piessens. “De resultaten zijn goed, waardoor we de beslissing genomen hebben hier een vervolg aan te breien bij de opening van nieuwe winkels.”

Tegen eind dit jaar zal de teller op zo’n tiental ALDI-winkels staan die ingericht zijn met de nieuwe winkelinrichting. In 2022 staan er reeds 36 nieuwe of vernieuwde winkels op de planning die ook op hun beurt de versmarktbeleving zullen huisvesten.

 

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch