1. Pers
  2. De emoji® keren terug bij ALDI

De emoji® keren terug bij ALDI

09/09/2021

Erpe-Mere, 9 september 2021 – Na het grote succes van de emoji®-verzamelactie in 2019, strijken de emoji® vanaf zaterdag opnieuw neer in alle Belgische ALDI-winkels. Per aankoopschijf van € 15 krijgt elke klant een figuurtje. Groot en klein kunnen 24 gloednieuwe poppetjes verzamelen. ALDI ontwikkelde ook een speciaal verzamelalbum met twee gezelschapsspelletjes en enkele gadgets die de actie vervolledigen.

video

Vanaf 11 september tot en met 16 oktober kan de verzamelgekte opnieuw losbreken. Vijf weken lang kunnen klanten de 24 gloednieuwe emoji® verzamelen in alle 440 Belgische ALDI-winkels. Per aankoopschijf van € 15 ontvangt de klant een gratis emoji® (poppetje met zuignapje) aan de kassa. De emoji® kunnen worden verzameld in een verzamelalbum dat klanten kunnen kopen voor € 1,99.

Gezelschapsspelletjes en gadgets

Het nieuwe emoji®-verzamelalbum bevat ook twee gezelschapsspelletjes: een emoji®-bingo en een bordspel, de fresh race. Deze spelletjes maken het verzamelen nog leuker en zullen ongetwijfeld voor unieke herinneringen zorgen.

Voor de emoji®-fans verkoopt ALDI ook tijdelijk enkele bijpassende gadgets. Met koekjes, een t-shirt, sokken en een dekbedovertrek zullen groot en klein zich helemaal in emoji®-thema wanen. De koekjes zijn al vanaf het begin van de actie (11 september) verkrijgbaar. De andere gadgets liggen later in de ALDI-winkels.

Tweede editie na overweldigend succes

De emoji® verrasten de ALDI-klanten een eerste keer in 2019. Isabel Henderick, Managing Director ALDI MARCOM, legt uit waarom er na twee jaar een vervolg komt: “Onze eerste verzamelactie was een schot in de roos. Ook vandaag nog merken we dat de emoji® echt leven bij jong en oud. Ze toveren een lach op het gezicht. Samen met de start van het nieuwe schooljaar vinden we dus genoeg redenen om een tweede editie van de emoji®-verzamelactie te organiseren. Deze keer met 24 nieuwe figuurtjes.”

Om alle emoji®-fans te bereiken, wordt de campagne ondersteund via onder meer een reclamespot op tv en via influencercontent op Instagram en TikTok.

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch