1. Pers
  2. ALDI-emoji® doen intrede in virtual reality

ALDI-emoji® doen intrede in virtual reality

21/08/2023

Erpe-Mere, 21 augustus 2023 – ALDI lanceert 24 gloednieuwe emoji®, dit keer volledig in het teken van sport en beweging. Van tennis tot dansen en fitness: sportieve hobby’s spelen de hoofdrol in de nieuwe verzamelactie. De emoji® strijken vanaf woensdag 23 augustus neer in alle 440 Belgische ALDI-winkels én in de wereld van de populaire online game Roblox.

Met de start van het nieuwe schooljaar laat ALDI de verzamelgekte opnieuw losbreken: vanaf 23 augustus tot en met 4 oktober[1] kunnen klanten 24 compleet nieuwe emoji® (poppetje met zuignapje) verzamelen. De nieuwe emoji®-actie van de discounter zit dit jaar in een sportief jasje met emoji® zoals Speedoo, Billy Bike en Jockey Joe en zelfs een stuiterende voetbal en basketbal.

Verzamel- en sportgekte

De emoji® zijn bij ALDI ondertussen aan hun vierde editie toe. Sinds de start in 2019 is de emoji®-verzamelactie een schot in de roos. Vorig jaar stonden de emoji® in het teken van muziek en deelde ALDI miljoenen van de welgekende poppetjes uit.

De emoji® vallen vooral bij jonge gezinnen erg in de smaak. “Het nieuwe schooljaar betekent voor hen ook de terugkeer naar de turnzaal of de sportclub. Door te kiezen voor sportieve emoji® hopen we zowel het enthousiasme om te verzamelen als om te sporten aan te moedigen”, zegt Isabel Henderick, Managing Director Marketing en Communicatie bij ALDI.

De actie is tegelijkertijd ook een beloning voor de trouw van klanten. “De start van het schooljaar gaat voor veel gezinnen gepaard met stress en hogere kosten. Als discounter zorgen we ervoor dat september betaalbaar én leuk is voor onze klanten”, vervolgt Henderick.

Emoji® -wereld in online game Roblox

ALDI laat de emoji® ook voor de eerste keer digitaal leven. De discounter geeft de emoji® een eigen universum in de virtuele wereld van de populaire game Roblox.

Spelers kunnen er hindernissenparcours afleggen met de emoji®. “Op deze manier willen we de emoji® ook online allerlei avonturen laten beleven”, besluit Henderick.

Per aankoopschijf van € 15 ontvangt de klant een gratis emoji®[2]. De poppetjes kunnen worden bijgehouden in een verzamelalbum, dat aangeboden wordt voor € 2,49 en twee gezelschapsspellen bevat.

[1] of zolang de voorraad strekt

[2] Excl. tabakswaren

 

De emoji

Verzamel alle 24 emoji nog t.e.m. 04/10.

Meer

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch