1. Pers
  2. ALDI zoekt meer dan 300 extra Toppers

ALDI zoekt meer dan 300 extra Toppers

03/12/2021

Erpe-Mere, 3 december 2021 – ALDI België is op zoek naar meer dan 300 extra medewerkers. De discounter is in volle ontwikkeling waardoor de verschillende teams verder versterkt worden. Het merendeel van de vacatures heeft betrekking op winkelmedewerkers.

ALDI België is een bedrijf in volle expansie. Het afgelopen jaar opende de keten meer dan 20 vernieuwde winkels. Het aantal medewerkers, de zogenaamde #ToppersVanDenALDI, nam toe tot in totaal meer dan 7.900, verspreid over het land en verschillende diensten. De groei is niet ten einde. Momenteel is ALDI op zoek naar meer dan 300 vaste collega’s.

De discounter zoekt voornamelijk  extra handen voor de winkels. Zowel winkelmedewerkers als assistent-winkelmanagers staan met stip bovenaan. Ook zijn er openstaande vacatures in de ondersteunende diensten. “Onze Toppers vormen  het kloppend hart van ALDI en zijn de motor van ons succes”, zegt Dimitri Bataillie, Managing Director Human Resources bij ALDI. “Het is voor ons dan ook van groot belang dat we onze ALDI-familie verder kunnen uitbreiden met de meer dan 300 rasechte #ToppersVanDenALDI die we zoeken.”

Geen dag dezelfde

ALDI staat met een gemiddelde anciënniteit van 12 jaar gekend als een stabiele werkgever met een familiale werksfeer. “Deze twee factoren zijn een indicatie dat ALDI inzet op het engagement van zijn medewerkers”, vervolgt Bataillie. “Iets waar we meer en meer bewust aan werken. Bovendien merken we dat binnen vele teams hechte vriendschapsbanden ontstaan.”

Een job bij ALDI kent vele voordelen. Gezien het uitgebreid winkelpark aan 440 verkooppunten en 7 regionale hoofdkantoren biedt ALDI vaak een job dicht bij huis. “Samen met de mogelijkheden tot deeltijds werken zorgt dat voor een goed evenwicht tussen werk en privé als extra troef voor onze collega’s”, zegt Bataillie. “Als winkelmedewerker krijg je bij ALDI bovendien de kans jezelf te ontwikkelen dankzij de veelzijdigheid die de job biedt. Geen dag is dezelfde in onze winkels.”

In zijn zoektocht zal ALDI werk maken van een grootschalige rekruteringscampagne. Via krantenadvertenties, online campagnes en flyers wil ALDI geïnteresseerden aansporen om zich tot de ALDI-familie te voegen.

 

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch