1. Pers
  2. ALDI biedt 100% Belgisch vers vlees aan

ALDI biedt 100% Belgisch vers vlees aan

29/05/2020

Erpe-Mere, 29 mei 2020 – ALDI start vanaf 2 juni met de nationale uitrol van vers vlees. Per week zullen een 15-tal winkels verspreid over het land overgaan tot het aanbieden van 100% Belgisch vers vlees. Tegen midden oktober moet de uitrol voltooid zijn.

De voorbije jaren heeft ALDI fors ingezet op zijn assortiment aan verse producten. Zo werd het aanbod verse en losse groenten en fruit fors uitgebreid, kregen de meeste winkels een bake-off afdeling, worden verse bloemen aangeboden en verkoopt de keten verse convenience-artikelen zoals sappen, slaatjes en bereide maaltijden. Al deze maatregelen helpen om de klant te overtuigen dat ze bij ALDI alles vinden voor hun wekelijkse boodschappenlijstje met een onberispelijke kwaliteit.

De toevoeging van vers vlees aan het assortiment betekent een belangrijke extra service voor de klant. Het maakt van ALDI de perfecte first stop shop, een winkel waar de klant alles vindt voor zijn dagelijkse behoeftes.

Gefaseerde uitrol

“Het aangeboden vlees zal quasi uitsluitend van 100% Belgische herkomst zijn”, zegt Sven Du Bois, Category Manager Fresh Meat bij ALDI. “We zullen in het vast assortiment ruim 25 artikelen vers vlees tellen. Dit zal op regelmatige basis uitgebreid worden met enkele tijdelijke aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan een extra aanbod voor op de barbecue.”

De uitrol van het aanbod vers vlees zal gefaseerd gebeuren. Vanaf 2 juni zullen er per week een 15-tal winkels verspreid over het land overgaan tot het aanbieden van vers vlees. Tegen midden oktober is de uitrol voltooid en zal het overgrote deel van de ALDI-winkels vers vlees verkopen.

Transparantie en kwaliteit

Op vlak van transparantie en traceerbaarheid is ALDI een absolute voortrekker in België. “Op de verpakkingen van onze vlees- en vleeshoudende producten, staat een ALDI Transparency Code (ATC)”, zegt Ruth Broekaert, Manager Corporate Responsibility bij ALDI. “Het bestaat uit een QR-code met een bijhorend ATC-nummer.”

Met behulp van een smartphone kan de klant een QR-code scannen om informatie te verkrijgen over de herkomst van het product. Zo komt hij bijvoorbeeld te weten wie de leverancier is of waar het dier werd grootgebracht.

De inkijk die ALDI op die manier geeft in de toeleveringsketen van zijn producten, kent zijn gelijke niet in de sector. “ATC vormt het antwoord op de vraag van onze klanten naar meer informatie over de herkomst. Zo kan de klant zelf zien van waar zijn vlees afkomstig is. 100% transparantie en traceerbaarheid bieden in onze toeleveringsketen zijn cruciale onderdelen van onze visie op kwaliteit”, besluit Broekaert.

Bijhorend beeldmateriaal vindt u hier: https://we.tl/t-bFb9BRIlVl

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch