1. Pers
  2. ALDI Turnhout wint award ‘Logistics Building of the Year’

ALDI Turnhout wint award ‘Logistics Building of the Year’

01/03/2019

Aldi Turnhout distributiecentrum

Erpe-Mere, 01 maart 2019 – Het gloednieuwe en uiterst duurzame distributiecentrum van ALDI in Turnhout is door de logistieke sector verkozen tot ‘Logistics Building of the Year 2019’.

De award ‘Logistics Building of the Year’ wordt uitgereikt door TransportMedia en beloont de onderneming met een uitzonderlijk logistiek gebouw. Een vakjury beoordeelt de gebouwen op basis van verschillende criteria zoals milieuprestaties, geschiktheid volgens de logistieke noden, bijdrage tot een verhoogde veiligheid en welzijn op het werk.

ALDI opende vorige maand zijn nieuw distributiecentrum in Turnhout. De discounter investeerde 50 miljoen euro in het meest duurzame industriegebouw van België.

ALDI nam verregaande maatregelen op het vlak van energie, welzijn voor zijn medewerkers, afval, ecologie, enz. In totaal werd er met meer dan 90 (!) duurzaamheidsparameters rekening gehouden. Zo liggen er meer dan 4.000 zonnepanelen op het dak, gebeurt de koeling met milieu- en ozonvriendelijke CO2, werd er een omvangrijke groenzone met streekgebonden planten en een bijenhotel aangeplant, etc.

Al deze inspanningen leverden ALDI een BREEAM Outstanding-certificaat op. Dat is het hoogste niveau binnen het onafhankelijke internationale BREEAM-certificatiesysteem dat de duurzaamheid van gebouwen meet. Geen enkel industriegebouw in België is zo duurzaam als ALDI Turnhout.

Nu komt daar de award ‘Logistics Building of the Year 2019’ bovenop. Koen Piessens, Manager Logistiek van ALDI Turnhout, nam de award in ontvangst. ‘We zijn erg blij met deze erkenning van de sector. Het bewijst nogmaals dat we in de bouw van het distributiecentrum vooruitstrevende duurzame keuzes gemaakt hebben. Zowel voor het welzijn van onze eigen medewerkers als voor het milieu.’

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch