1. Pers
  2. ALDI zet de lente in met nieuw wijnfestival

ALDI zet de lente in met nieuw wijnfestival

24/04/2023

 Erpe-Mere, 24 april 2023 – ALDI breidt vanaf woensdag 26 april zijn wijnassortiment tijdelijk uit. Met het mooie lenteweer in het vooruitzicht staan vooral jonge, frisse wijnen in de kijker. De wijnselectie is een perfecte aanvulling op de eerste barbecue en lichtere maaltijden.

ALDI lanceert voor de derde keer zijn festival met lentewijnen. De discounter breidt zijn assortiment tijdelijk uit met een selectie van 15 wijnen en een schuimwijn

Bekroond & budgetvriendelijk

Met de selectie lentewijnen zullen consumenten kunnen wegdromen naar zomerse landen zoals Spanje, Frankrijk, Italië en Zuid-Afrika. Voor het eerst zullen ALDI-klanten ook kunnen genieten van een Hongaarse witte wijn: de Chardonnay Le Comte de Mercy.

ALDI biedt kwaliteitsvolle wijnen aan tegen een lage prijs die toegankelijk zijn voor alle soorten wijnliefhebbers. De prijzen voor het wijnfestival variëren van € 4,00 tot € 9,99. “Dankzij het wijnfestival houden we ons aanbod gevarieerd en kunnen we onze klanten nieuwe soorten laten ontdekken”, zegt Lieve Conard, wijnexperte bij ALDI.

Verschillende lentewijnen van ALDI werden bekroond door gerenommeerde wijncritici zoals Luca Maroni of James Suckling.

Soepele, fruitige wijnen

De eerste zonnestralen beïnvloeden het smakenpallet van de Belg. Met het zachte weer gaan klanten lichtere gerechten klaarmaken zoals salades en tapas. Ook de eerste barbecue doet zijn intreden. “Dit leidt tot een zoektocht naar soepele, fruitige wijnen”, vervolgt Lieve Conard.

De Belg is graag een goed geïnformeerde consument. Via de online ALDI-wijnwijzer, nu tijdelijk uitgebreid met de lentewijnen, kunnen klanten aan de hand van enkele vragen de meest geschikte fles wijn vinden. “Zo suggereren we bij elke fles bijpassende gerechten en kunnen onze klanten nog sneller en eenvoudiger hun keuze maken”, besluit Lieve Conard.

 

 

Onze lentewijnen: lage prijs, hoog lentegevoel

Onze lentewijnen: lage prijs, hoog lentegevoel

Ontdek onze lentewijnen

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch