1. Pers
  2. ALDI lanceert eigen exclusieve kledinglijn

ALDI lanceert eigen exclusieve kledinglijn

Erpe-Mere, 2 juni 2022 – ALDI pakt uit met een eigen kledingcollectie. De Festivaldi-collectie bestaat uit tracksuits, hoedjes, hoodies en T-shirts met het kenmerkende blauw-wit gestreepte ALDI-patroon. De exclusieve kledingstukken zijn niet te koop in de winkels, maar kunnen enkel bemachtigd worden via een festivalcampagne van de discounter.

Met de zomer voor de deur kondigt ALDI een bijzonder initiatief aan voor de ALDI-fans. De discounter introduceert zijn eigen ALDI-kledinglijn in België. Van hoedjes over hoodies tot tracksuits met een urban kantje, de volledige collectie is gebaseerd op de welgekende blauwe en witte strepen van het ALDI-logo.

Ode aan merkidentiteit

ALDI brengt met de kledinglijn een ode aan zijn merkidentiteit. “De collectie zet ALDI op een verrassende manier in de kijker. Het is een ludieke knipoog naar de cultus die rond het ALDI-logo hangt in België en daarbuiten”, zegt Isabel Henderick, Managing Director Marketing & Communications bij ALDI.

Het is de eerste keer dat de discounter een uitgebreide ALDI-kledingcollectie lanceert. De kledinglijn is een opvolger van de ‘FestivALDIshirts’ uit 2019 waarop de logo’s van de populaire huismerken Buval, River, Golden Power en Olé werden gedrukt.

Festivalcampagne

Wat de collectie nog exclusiever maakt is dat de items niet in de winkelrekken zullen liggen. Om de collector’s items te bemachtigen lanceert ALDI vanaf maandag 6 juni een oproep waarbij de keten op zoek gaat naar de #Festivaldi-gezichten van deze zomer. ALDI-fans kunnen zo volledige outfits winnen, net als toegangstickets tot bekende Belgische festivals zoals Les Ardentes, Dour Festival en Lokerse Feesten.

ALDI valt best in de smaak bij de jongeren. “Na 2 jaar corona kijken zij uit naar een langverwachte en zorgeloze festivalzomer. Met onze Festivaldi-collectie kunnen ze op een originele manier naar de festivalweide trekken”, zegt Henderick. “Daarnaast willen we jongeren duidelijk maken dat ALDI een slimme keuze is voor hun festivalboodschappen. Het bedrag dat uitgespaard wordt door te kiezen voor onze huismerken is een fijn extraatje voor op het festivalterrein.”

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch