1. Pers
  2. ALDI organiseert grootse blinde smaaktest

ALDI organiseert grootse blinde smaaktest

25/02/2019

ALDI organiseert grootse blinde smaaktest

Erpe-Mere, 25 februari 2019 – Dit voorjaar organiseert ALDI een grootse blinde smaaktest. Iedereen is van harte welkom om zelf te komen proeven en te ontdekken dat de ALDI-producten even goed scoren als de A-merken.

Dit voorjaar staat voor ALDI in het teken van zijn Proef-het-zelf-toer. In maart en april zal de toer halt houden op verschillende locaties verspreid over heel België.

Tijdens de toer kunnen alle voorbijgangers deelnemen aan een grootse blinde smaaktest en zelf blind enkele ALDI-producten vergelijken met A-merken. Op die manier kunnen nog meer mensen zelf ontdekken dat de ALDI-producten even goed scoren als de A-merken. En dat ze een stuk goedkoper zijn, dat is mooi meegenomen.

Vorig najaar konden de ALDI-klanten al in vier steden de ALDI-producten blind testen tegen de A-merkproducten. Dit bleek een schot in de roos. Meer dan 75% van de testpersonen vond het ALDI-product beter of even goed als het A-merkproduct. Daarom wil ALDI nog meer mensen betrekken bij de Proef-het-zelf-toer.

Dit voorjaar zal de ALDI-toer onder andere terug te vinden zijn in Brugge, Brussel, Antwerpen, Deurne, Luik, Gent, Charleroi, Willebroek, Gosselies, Hognoul en Namen. Alle exacte data en locaties zijn terug te vinden op de website www.bewezenkwaliteit.be.

Bewezen kwaliteit

Gespecialiseerde bureaus namen reeds meer dan 120 ALDI-artikelen onder de loep. Daarbovenop gebeuren heel regelmatig testen door derden waarbij ALDI-producten als beste uit de test komen. Op deze manier beschikt ALDI ondertussen over een lijst van 150 producten die minstens even goed scoren als A-merken.

Voor meer info over de Proef-het-zelf-toer en de geteste producten, surf naar www.bewezenkwaliteit.be.

bewezen kwaliteit

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch