Afmelding

  1. Startpagina
  2. Afmelding
Vul je e-mailadres in en klik op “Afmelden”.
Vul je GSM-nummer in en klik op “Afmelden”.
Opmerking
  • Velden met een * zijn verplicht.
  • Nadat je je e-mailadres of GSM-nummer ingevuld en verstuurd hebt, kom je op een bevestigingspagina terecht.

Heb je een typefout gemaakt?

Helaas is je e-mailadres ongeldig of werd het niet teruggevonden. Vul je e-mailadres opnieuw in. We wensen je veel plezier met onze aanbiedingen.


Je ALDI Team

We bevestigen je afmelding.

Je hebt je met succes afgemeld van de ALDI-herinneringsservice. Nadat je je e-mailadres hebt afgemeld, kan je geen gebruik meer maken van de herinneringsservice via e-mail. Om opnieuw gebruik te maken van de herinneringsservice via e-mail kan je je te allen tijde aanmelden via het invoerscherm van de herinneringsservice voor onze actieartikelen.

We wensen je veel plezier met onze aanbiedingen.


Je ALDI Team

Heb je een typefout gemaakt?

Helaas is je GSM-nummer ongeldig of werd het niet teruggevonden. Vul je GSM-nummer opnieuw in. We wensen je veel plezier met onze aanbiedingen.

Je ALDI Team

We bevestigen je afmelding.

Je hebt je met succes afgemeld van de ALDI-herinneringsservice. Nadat je je GSM-nummer hebt afgemeld, kan je geen gebruik meer maken van de herinneringsservice via sms. Om opnieuw gebruik te maken van de herinneringsservice via sms kan je je te allen tijde aanmelden via het invoerscherm van de herinneringsservice voor onze actieartikelen.

We wensen je veel plezier met onze aanbiedingen.

Je ALDI Team

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch