1. Pers
  2. Exclusieve lingerielijn Sylvie Meis strijkt neer in Belgische ALDI-winkels

Exclusieve lingerielijn Sylvie Meis strijkt neer in Belgische ALDI-winkels

22/07/2021

Erpe-Mere, 22 juli 2021 – Van frivool lingeriesetje tot nachthemd. Van pyjama tot kamerjas. Vanaf zaterdag 7 augustus ligt de exclusieve kledinglijn, ontworpen door de Nederlandse Sylvie Meis, tijdelijk in alle Belgische ALDI-winkels. Een aangename verrassing van de discounter voor zijn vrouwelijke klanten.

In samenwerking en exclusief voor ALDI Nord en ALDI SÜD, ontwierp de Nederlandse presentatrice en topmodel Sylvie Meis een kwalitatieve lingerielijn. Vanaf zaterdag 7 augustus is de collectie in alle ALDI-winkels terug te vinden.

De collectie bestaat uit meerdere items die in verschillende modellen en maten beschikbaar zijn. “Het is niet alledaags dat we een exclusieve lingeriecollectie van Sylvie Meis kunnen aanbieden in onze winkels”, zegt Sofie Gowy, Category Manager Fashion bij ALDI. “We staat erom gekend meermaals per jaar onze klanten aangenaam te verrassen met producten die je niet meteen verwacht bij een discounter. Met deze collectie zijn we hierin geslaagd.”

Net als ALDI, is het de wens van de Nederlandse ontwerpster om kwalitatieve producten aan te bieden tegen lage prijs. “Ik ben zeer blij dat ik met ALDI een partner aan mijn zijde heb met wie ik mijn collectie voor talloze vrouwen in heel België aan lage prijzen beschikbaar kan stellen”, zegt Sylvie Meis.

Speelse strikjes en hoogwaardig kant

Meis maakt voor haar ontwerpen gebruik van elegante stoffen die zorgen voor een aangename pasvorm. Daarnaast zorgen enkele speelse details zoals strikjes en hoogwaardig kant voor dat tikkeltje extra.

De nadruk van de collectie ligt volledig op comfort en feelgood. “Lingerie en nachtkleding zijn een passie van mij”, vervolgt Meis. “In de ochtend opstaan ​​en je mooi en comfortabel voelen, is belangrijk voor mij. Je start dan de dag met een goed gevoel. Ik wilde favoriete kledingstukken maken waarin alle vrouwen zich gewoon goed kunnen voelen!”

De exclusieve collectie bestaat uit 5 items: comfortabele bh’s met passende slipjes, pyjama’s met short, nachthemdjes en ochtendjassen. Deze zijn telkens beschikbaar in verschillende maten en stijlen. De ’bh’s zijn verkrijgbaar in de maten 90A tot en met 100C. De bijpassende slips, pyjama’s, nachthemden en kamerjassen zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met L.
 

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch