1. Pers
  2. Ook nazomer kleurt vaker rosé

Ook nazomer kleurt vaker rosé

24/08/2023

Erpe-Mere, 24 augustus 2023 – Belgen genieten ook buiten de zomer steeds vaker van een fris glas rosé. In zijn nieuw wijnfestijn schenkt ALDI daarom extra aandacht deze fruitige wijnsoort. De discounter houdt ook rekening met de budgetzorgen van de consument en focust op wijnen tussen 4 à 9 euro.

Voor vele wijnliefhebbers is de septembermaand de aftrap van vele wijnfestivals. Ook ALDI breidt zijn wijnaanbod tijdelijk uit met 22 kwalitatieve nazomerwijnen vanaf woensdag 30 augustus. Klanten zullen gedurende een tweetal weken1 meerdere nieuwe wijntjes kunnen ontdekken bovenop het vaste aanbod. Opvallend: ondanks dat het herfstweer er stilaan aankomt, blijft fruitige roséwijn zijn mannetje staan.

Een rosékleurige nazomer

ALDI biedt tijdens zijn wijnfestijn vier verschillende roséwijnen aan. Lieve Conard, wijnexperte bij ALDI België legt uit: “We zien dat wanneer de temperaturen stijgen, de interesse in roséwijn automatisch toeneemt. Maar ook buiten de zomermaanden belandt rosé nu steeds vaker in de winkelkar. Tijdens dit wijnfestijn hebben we meer ruimte gemaakt voor roséwijn.”

Daarnaast zit rosé met bubbels in de lift. “Onze klanten vinden tijdelijk een rosé prosecco ‘Grande Alberone’ in de winkelrekken. Dit type wijn valt steeds beter in de smaak als aperitief, al is dat momenteel vooral bij een vrouwelijk publiek.” Ook rode wijn, die traditioneel komt opsteken richting de herfst, ontbreekt tijdens dit wijnfestijn niet.

Extra aandacht voor goedkopere wijnen

ALDI zet sterk in op betaalbare wijnen: een fles uit het wijnfestijn bij ALDI kost gemiddeld minder dan 8 euro.  “Sinds de opstoot van inflatie maken consumenten budgetvriendelijkere keuzes, ook voor het aankopen van wijn. Daarom focussen we tijdens dit wijnfestijn op wijnen tussen 4 à 9 euro, vervolgt Lieve Conard. “Op die manier kunnen onze klanten genieten van een betaalbaar wijnfestijn, zonder in te boeten aan kwaliteit.”

1 tot zolang de voorraad strekt

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch