1. Pers
  2. ‘Willie Witloof’ loodst consumenten doorheen een betaalbaar eindejaar

‘Willie Witloof’ loodst consumenten doorheen een betaalbaar eindejaar

16/11/2021

Erpe-Mere, 16 november 2021 – ALDI heeft voortaan een eindejaarsheld binnen eigen rangen genaamd ‘Willie Witloof’. Een klein, schattig, Belgisch witloofje dat talrijke avonturen beleeft en de consument met raad en daad bijstaat tijdens de eindejaarsperiode.

willie

Traditioneel zorgt eindejaar voor heel wat vraagtekens bij de consument. Niet alleen de samenstelling van het menu, maar ook de decoratie of keuze van de bijpassende wijn vormen vaak een onderwerp van stress. ALDI biedt hier een helpende hand en ontwikkelde samen met zijn medewerkers  zijn nieuwe eindejaarsheld: ‘Willie Witloof’.

“Willie Witloof is onze ultieme held tijdens deze feestperiode”, zegt Isabel Henderick, Managing Director Marketing & Communicatie bij ALDI. “Aan de hand van talrijke tips, weetjes en recepten vormt Willie Witloof de ideale bondgenoot om samen de feestdagen door te brengen.”

Witloof als typische eindejaarsgroente

Witloof is tijdens het eindejaar een echte klassieker op de menukaart van vele Belgische consumenten. De groente, die in de volksmond ook wel ‘het witte goud’ genoemd wordt, kent traditioneel een duidelijke piek in de maand december.

“De keuze om witloof tot leven te brengen als eindejaarsheld is een bewuste keuze”, vervolgt Henderick. “Het is gezond, lekker vers, van eigen bodem én feestelijk. Alle troeven verenigd in één enkel product en daarom de perfecte verpersoonlijking van waar ALDI voor staat: ons eindejaar, lekker betaalbaar.”

Jaar na jaar behoort witloof in die periode tot de top 3 van de best verkochte groenten die in de ALDI-winkelkar verdwijnen, naast wortelen en komkommers.


De nieuwe eindejaarsheld van ALDI zal doorheen de verschillende kanalen tot leven worden gebracht. Zowel in de tv-spots, via de socialemediakanalen, de folders, de newsletters, het eindejaarsmagazine, de website, de app en in de cinemazalen zal Willie Witloof de hoofdrolspeler worden.

 

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch