1. Pers
  2. ALDI trapt schooljaar af met 24 nieuwe emoji®

ALDI trapt schooljaar af met 24 nieuwe emoji®

25/08/2022

btn

Erpe-Mere, 25 augustus 2022 – Van een glitterende discobol tot rock-‘n-rollkapsels. De emoji® strijken vanaf zaterdag 27 augustus opnieuw neer in alle 440 Belgische ALDI-winkels. Klanten kunnen dit jaar 24 gloednieuwe emoji® verzamelen, volledig in het teken van muziek.  

Met de start van het nieuwe schooljaar in zicht laat ALDI de verzamelgekte opnieuw losbreken: vanaf 27 augustus tot en met 8 oktober kunnen klanten 24 compleet nieuwe emoji® verzamelen. Per aankoopschijf van € 15 ontvangt de klant een gratis emoji® (poppetje met zuignapje). De emoji® kunnen worden verzameld in een verzamelalbum dat klanten kunnen aankopen voor € 2,49.

Er zit muziek in

Tijdens de vorige editie stonden de emoji® in het teken van verse voeding. Dit jaar steekt ALDI de welgekende poppetjes in een muzikaal jasje onder de naam emoji® Beats. De komende zes weken kunnen klanten verrassende emoji® zoals Funky Fez, Fil Folk en Rocka Billy verzamelen en zelfs een glow-in-the-dark figuurtje en een glitter-versie.

Isabel Henderick, Managing Director Marketing en Communicatie bij ALDI: “Muziek is de manier bij uitstek om emoties te uiten. Door verschillende muziekstijlen te vertegenwoordigen, spreken de emoji®-figuurtjes ook dit keer een ruim publiek aan.”

Het muziekthema wordt volledig doorgetrokken in het nieuwe emoji®-album en de twee bijhorende gezelschapspelletjes: een muziekquiz en een dansspelletje.

Meer dan een verzamelactie

De voorbije twee edities van de emoji®-verzamelactie waren telkens een enorm succes, vooral bij jonge gezinnen. De emoji®-poppetjes zijn uitgegroeid tot meer dan louter een verzamelactie. “De figuurtjes maken ondertussen deel uit van het educatief speelgoed bij vele families en ook in scholen,” vervolgt Henderick.

Op sociale media doken tijdens de vorige edities tal van verzamelgroepen op. ALDI lanceert ook zelf een Facebook-groep waar klanten gemakkelijk emoji® kunnen ruilen.

 

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch