1. Pers
  2. ALDI-winkels geopend op zondag 24 en 31 december

ALDI-winkels geopend op zondag 24 en 31 december

18/12/2023

Erpe-Mere, 18 december 2023 – Wie voor kerst- of oudejaarsavond nog snel de laatste boodschappen wil doen, kan op 24 en 31 december bij ALDI terecht. De discounter opent voor het eerst en uitzonderlijk zijn deuren op zondag tussen 8u30 en 13u.

Dit jaar vallen zowel Kerstmis als Nieuwjaar op een maandag. ALDI verwacht telkens twee drukke shoppingweekends voorafgaand aan deze feestdagen.

Om zijn klanten optimaal te kunnen bedienen, zal ALDI uitzonderlijk de deuren openen op zondag 24 en 31 december. Dit van 8u30 tot 13u. Zo kan de Belgische consument ook in de laatste uren voor de feesten slim winkelen.

Extra scherpe promoties

Om extra voordelig te winkelen, voorziet ALDI voor zijn klanten een extra scherpe feestelijke promotie bovenop zijn wekelijkse promoties. Zo zal er -50% gelden op de chips Lay’s Party Mix op zondag 24 december. En op zondag 31 december voorziet ALDI -50% op een selectie feestwijnen, zoals o.a. een zoete Monbazillac, een witte Côtes du Rhône of een rode Graves Rouge.

Een lijst van de ALDI-winkels die geopend zijn op 24 en/of 31 december is hier raadpleegbaar.

 

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch