1. Pers
  2. ALDI kiest Serviceplan als nieuw lead agency

ALDI kiest Serviceplan als nieuw lead agency

15/01/2021

ALDI gaat vanaf mei 2021 in zee met reclamebureau Serviceplan voor de realisatie van zijn marketingcampagnes.


Eerder in de zomer van 2020 lanceerde ALDI een agentschapspitch. Vandaag kondigt ALDI aan dat Serviceplan het nieuwe lead agency wordt. Met deze nieuwe samenwerking wil ALDI zijn verschillende marketingkanalen verder op elkaar afstemmen en digitaliseren. Serviceplan beantwoordde het beste aan de behoeften van ALDI door zijn digitale knowhow en kennis van de Belgische markt.

De voorbije jaren werkte ALDI met The Back Room/McCann als lead agency. In diverse succesvolle campagnes werd duidelijk gemaakt dat ALDI lage prijzen koppelt aan producten van hoge kwaliteit. Op die ingeslagen weg gaat ALDI nu verder met Serviceplan. De keuze werd gemaakt na een selectieprocedure begeleid door PitchPoint.

“De selectie van een nieuw lead agency past volledig binnen de 360°-marketingaanpak van ALDI. Zo lanceerden we onlangs nog onze socialemediakanalen. Het nieuwe lead agency zal ons ondersteunen om deze aanpak verder uit te voeren en te verfijnen”, aldus Isabel Henderick, Managing Director MarCom bij ALDI.

“Wij zijn uiteraard erg blij dat ALDI Serviceplan heeft gekozen als creatieve partner voor zijn communicatie. 2020 was een jaar van herpositionering voor ons bureau met meer integratie tussen onze experts, zowel intern als internationaal. De plannen van ALDI zijn ambitieus en onze teams kunnen niet wachten om van start te gaan”, vertelt Peter Vande Graveele, CEO Serviceplan Group Belux.

 

 

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch