Belangrijk nieuwsbericht ALDI blijft open

Barbecueën

Lekker bakken en grillen

Eindelijk, de zon is terug in ‘t land. Ideaal om weer de tuin in te trekken en de barbecue van stal te halen. Heb jij er ook zoveel zin in? Ontdek dan hier onze tijdelijke barbecue-aanbiedingen, ons tijdelijke zomerassortiment of onze recepten die jouw barbecue nog heerlijker maken.

Alles voor een geslaagde barbecue

De lekkerste BBQ-recepten

Zin in een heerlijk stukje vlees of vis op de barbecue of een dessertje op de grill? Tussen deze recepten zit zeker een gerechtje dat jou bevalt.

Meer

Ons Grill Time-assortiment

Of je nu fan bent van chorizo, gekruide kippenboutjes of balletjesbrochettes, in ons Grill Time-assortiment vind je alles voor de lekkerste BBQ.

Meer

Geen BBQ zonder koud buffet

Gekruide aardappeltjes, een pastasalade ... of fruitmengeling? ALDI heeft alles in huis om van je barbecue een compleet feestmaal te maken.

Meer

Verfrissende dranken

En wat mag het voor jou zijn bij de barbecue? Een witte of rode sangria, een frisse roséwijn of ga je toch onze alcoholvrije mojito eens proberen?

Meer
ALDI-nieuwsbrief

Meld je aan en mis geen enkele aanbieding.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Datumselectie *

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.