Laptop en een koffietas op een houten tafel – aanmelden voor de ALDI-nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief

  1. Startpagina
  2. Informatie
  3. Aanmelden voor de nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief

ALDI nieuwsbrief
Meld je aan en mis geen enkele actieaanbieding.
Opmerking

Velden met * zijn verplicht. Je kan te allen tijde bezwaar aantekenen tegen de verdere verwerking of het gebruik van je gegevens voor bovenstaande reclameaanbiedingen. Hiervoor volstaat het om je via het afmeldformulier af te melden van de ALDI-nieuwsbrief. We nemen de bescherming van je persoonsgegevens heel serieus en willen elk misbruik van je e-mailadres absoluut vermijden. Daarom zal je enkele minuten na het abonneren een e-mail van ons ontvangen met een bevestigingslink. Gelieve binnen de 7 dagen op deze bevestigingslink te klikken. Pas dan zal je e-mailadres in onze mailinglijst opgenomen worden en zal je de volgende nieuwsbrief automatisch ontvangen. We verwerken je e-mailadres enkel voor dit doel en dit op basis van je toestemming. Je e-mailadres zal voor geen enkel ander doel gebruikt worden en niet aan andere bedrijven doorgegeven worden. We doen wel beroep op dienstverleners binnen het kader van de verwerking. Meer informatie over onze gegevensbescherming vind je hier.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Gelieve het veld in te vullen
Gelieve het veld in te vullen

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.