Zo organiseer je een budget BBQ
  1. Startpagina
  2. Inspiratie
  3. Barbecueën
  4. Een tafel vol betaalbare BBQ-toppers

Zo organiseer je een budget BBQ

Daar is de zon: tijd om je BBQ-toestel boven te halen! Dankzij onze budgetvriendelijke suggesties sta je zó te popelen om je BBQ-schort aan te trekken. Met onze snelle hapjes, verrukkelijk BBQ-vlees en kleurrijke sidedishes zorg je moeiteloos voor blije gezichten bij jong en oud. En uiteraard: alles voor je BBQ-feestje haal je gewoon in je vertrouwde ALDI-supermarkt. Eén ding is zeker: het wordt een BBQ-seizoen om van te watertanden!

Een tafel vol betaalbare BBQ-toppers

Een rijkelijk gevulde tafel vol sappige stukjes vlees en heerlijke bijgerechten op een zomerse dag, da’s puur BBQ-genot. Start het grillfestijn met kruidige hummustoastjes om dan je tanden te zetten in onze ribbetjes met honingmarinade. Of heb je eerder zin in balletjesbrochettes of … allebei? Dankzij onze eenvoudige receptvideo’s serveer je er makkelijk een tomaat-mozzarellasalade en slaatje met feta en watermeloen bij. Ziezo, je kan beginnen smullen. Van dit smaakvolle en voordelige buffet word je toch alleen maar vrolijk?

De recepten van ALDI zijn altijd eenvoudig en betaalbaar, daar hoef je niet aan te twijfelen. Zie je een recept met een van deze icoontjes? Dan zal je gegarandeerd scoren. Da’s pas slim!

prijsbewust

Prijsbewust

Een recept voor ieders budget! Dit gerecht maak je klaar voor minder dan 1 euro per persoon. 

simpel

In 1-2-3 klaar

Weinig tijd en toch iets lekkers op tafel toveren? Dit recept maak je in minder dan 15 minuten klaar. 

simpel

Lekker simpel

Voor dit recept heb je weinig ingrediënten én 4 of minder handelingen nodig. Heerlijk eenvoudig dus! 

Zomerse aperitiefhapjes

Heerlijke BBQ-hoofdgerechten

De lekkerste side dishes bij de BBQ

Dranken & cocktails

Dranken & cocktails

Haal je graag de gezelligheid in huis met een winterse glühwein of geniet je liever van een frisse cocktail voor een lage prijs? Dat kan bij ALDI!

Meer
Barbecuevlees

Barbecuevlees

Ontdek hier ons uitgebreide aanbod barbecuevlees, leer bij dankzij onze handige BBQ-vleestips en probeer meteen zelf de beste BBQ-vleesrecepten uit.

Meer

Zomerassortiment

Het is altijd slim om je boodschappen bij ALDI te doen, ook in de zomer! Van barbecuevlees tot heerlijk frisse ijsjes, met onze zomerse producten proef je de zon bij elke gelegenheid.

Meer

Barbecueën

De tijd van tuinfeesten is aangebroken! Bij ALDI vind je écht alles om er een onvergetelijk en betaalbaar grillfestijn van te maken. Heb jij er al zin in?

Meer
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch