Producten
  1. Startpagina
  2. Producten

Producten

Een overzichtelijk aanbod met producten van de beste kwaliteit voor een lage prijs? Daarvoor moet je bij ons zijn! In je ALDI-supermarkt vind je alles wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Zo vullen we ons vast assortiment steeds aan met nieuwe producten en tijdelijke seizoensartikelen. Bovendien bieden we ook lokale specialiteiten aan en voeren we prijsverlagingen door waar mogelijk. Benieuwd naar de laatste nieuwtjes in ons aanbod? Die ontdek je hier!

ALDI, da's minder betalen

ALDI, da’s minder betalen

Meer dan 90 % van het ALDI-assortiment bestaat uit kwalitatieve huismerken die gevoelig goedkoper zijn dan de gekende A-merken. Voor deze ALDI-huismerken betaal je bijvoorbeeld 57 % minder. Logisch dat meer dan 80 % van de Belgen bij ALDI winkelt. Jij toch ook?

kanjerpagina

Kanjers #vandenALDI

Ook bij experts vallen onze producten in de smaak. Zo werden veel van onze producten getest en getipt door gespecialiseerde organisaties zoals Test Aankoop, kranten, magazines, radioprogramma’s, wijnpanels enzovoort. Deze prijzenpakkers in je winkelkar leggen? Dat is altijd slim.

ALDI_logo_prijsverlagingen

Goedkoop, goedkoper, ALDI

Tal van basisproducten, nu nog goedkoper

nieuwe-producten

Nieuwe producten

Ons assortiment uitbreiden, daar werken we elke dag aan. Hier vind je een greep uit onze nieuwe producten. Probeer ze zeker eens uit!

Vandaag voor morgen

Bij de productie, de verwerking en het transport van onze producten hebben we steeds aandacht voor onze impact op de natuur, de mens en de maatschappij. We nemen als bedrijf onze verantwoordelijkheid op en zijn dagelijks bezig met thema’s als milieuvriendelijkheid, faire arbeidsvoorwaarden, gezonde voeding en duurzame verpakkingen.

Want vandaag gaan we voor een betere toekomst. Vandaag gaan we voor morgen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch