1. Startpagina
  2. BBQ & grill
  3. Spareribs met een frisse groene salade en gekruide aardappeltjes

Spareribs met een frisse groene salade en gekruide aardappeltjes

Gemakkelijk

40min.

Bereidingstijd

Ingrediënten 4 Porties

8 spareribs (gemarineerd)
500 g aardappeltjes (gekruide)
300 g erwten
0,25 spitswitte
250 g sperziebonen
4 lente-uitjes
1 eetlepel olijfolie
0,5 citroen (uitgeperst)
1 potje barbecuesaus
1 snuifje barbecuekruiden (grill and steak)
1 snuifje peper & zout

Bereiding

Steek de BBQ aan.
Verwijder de folie van de gekruide aardappeltjes en bak in de voorverwarmde oven gedurende 30 tot 35 minuten.
Bereid de groene salade. Maak de bonen schoon en blancheer 2 tot 3 minuten in kokend gezouten water. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water zodat ze hun frisse groene kleur behouden. Kook de erwten gaar in kokend gezouten water gedurende 6 tot 8 minuten en laat eveneens schrikken onder koud water. Snipper de witte spitskool superfijn. Maak de lente-uitjes proper en snijd in fijne ringetjes. Meng de bonen met de erwten, de spitskool en de lente-ui. Besprenkel met het citroensap en de olijfolie en kruid met peper en zout. Laat tot gebruik marineren in de koelkast.
Kruid de spareribs extra met de barbecuekruiden en gril gedurende 12 minuten op de hete BBQ. Draai regelmatig om.
Serveer de spareribs met de frisse groene salade en geef er de gekruide aardappeltjes en barbecuesaus bij.
ALDI-nieuwsbrief

Meld je aan en mis geen enkele aanbieding.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Gelieve het veld in te vullen
Gelieve het veld in te vullen
Gelieve het veld in te vullen
Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.