ALDI App

Jouw intelligente ALDI-app – nu met nog meer mogelijkheden!

Met de ALDI-app mis je geen enkele aanbieding meer en kan je jouw aankoop snel en eenvoudig voltooien. Stel een herinnering in voor onze aanbiedingen of laat je hierover informeren. Plan je volgende aankoop met het digitale boodschappenlijstje samen met familie of vrienden en behoud het overzicht bij je aankoop zodat je niets meer vergeet.

Je kan de Android-versie van onze gratis app downloaden in de Google Play Store en de iOS-versie in de Apple App Store.

:

Push-berichten - Mis geen enkele aanbieding

Sneller geïnformeerd, sneller toehappen. Krijg de nieuwste aanbiedingen meteen op je scherm dankzij pushberichten. Heb je een highlight ontdekt bij het aanbiedingsoverzicht? Gebruik de productherinnering zodat je geen enkele promo meer mist. En als het door jou gewenste product niet beschikbaar is bij ALDI, gaat het productalarm af zodra het beschikbaar is.

Pushberichten activeren: Zo eenvoudig is het!

  • Voor Android:

Open bovenaan het menu van de app. Klik onderaan in het menu op “Pushmeldingen”. In het volgende scherm kan je de pushberichten zeer eenvoudig activeren of ook terug deactiveren.

  • Voor iOS:

Druk op het item "Meer" in het menuveld onderaan in de app. Daar kunt u de pushberichten onder het punt "Aanbiedingsnotificatie" activeren of deactiveren.

:

Recepten

Alles op één plek: Zoek je favoriete recepten en maak je eigen receptenverzameling. Met de stap-voor-stap instructies wordt koken kinderspel. En winkelen wordt ook gemakkelijker: Met één klik heeft u alle ingrediënten op uw boodschappenlijstje staan. Precies zoals je het wilt? Deel je favoriete recept met vrienden en familie.

app

Handig boodschappenlijstje

Creëer een of meerdere boodschappenlijstjes en plan je aankopen samen met je familie en vrienden. Je kan je boodschappenlijstjes delen en deze, bv. voor je volgende wekelijkse boodschappen, samen online bewerken. Zo is het lijstje op de desbetreffende smartphone of tablet steeds up-to-date. Deze service werkt ook op andere Android- en iOS-apparaten.
Met ons boodschappenlijstje behoud je steeds het overzicht voor je volgende aankoop bij ALDI.

:

Snelle zoekfunctie

Met de praktische zoekfunctie vind je in een handomdraai het gewenste product.
Voer gewoon de zoekterm in of direct de productnaam in het zoekveld en je vindt het juiste product. Dat bespaart je het scrollen en tijd!

:

Vind snel een winkel - ook op vakantie

Zoek een ALDI-winkel in je buurt en vindt er direct de weg naartoe via uw smartphone. Selecteer je favoriete winkel. Zo ontvang je regionale informatie en heb je de openingstijden steeds bij de hand.

U woont aan een landsgrens of gaat op vakantie? Ontdek eenvoudig en snel de aanbiedingen in andere ALDI-landen door uw voorkeursland in de app te wijzigen. Hierdoor heeft u via uw iOS- of Android-smartphone toegang tot alle ALDI-producten.

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch