Onze folders

Elke week verrassende promo's

Benieuwd welke interessante aanbiedingen en promoties je nu bij ALDI vindt? Bekijk hier de online ALDI-folder voor deze week, vorige week en volgende week en laat je verrassen door onze slimme aanbiedingen en straffe specials.

aldi-folder van vorige week

ALDI-folder van vorige week

Ontdek onze aanbiedingen en specials vanaf maandag 27 november.

Nu lezen
aldi-folder van deze week

ALDI-folder van deze week

Ontdek onze aanbiedingen en specials vanaf maandag 4 december.

Nu lezen
aldi-folder van volgende week

ALDI-folder van volgende week

Ontdek onze aanbiedingen en specials vanaf maandag 11 december.

Nu lezen
najaarsmagazine

Najaarsmagazine

Ontdek ons najaarsmagazine vol betaalbare inspiratie.

Nu lezen
feestmagazine

Feestmagazine

Ontdek ons feestmagazine vol betaalbare inspiratie.

Nu lezen
feestassortiment

Feestassortiment

Ontdek ons feestassortiment vol betaalbare inspiratie.

Nu lezen

De online ALDI-folder lezen, dat is altijd een slimme keuze. Want dat is...

 • de ALDI-folder eenvoudig doorbladeren, altijd en overal
  Of je nu thuis aan de ontbijttafel zit, in het station op je trein wacht of in je ALDI-supermarkt boodschappen doet, de online folder is altijd maar enkele kliks verwijderd. Je leest hem dus steeds waar en wanneer je maar wil!
 • als eerste alle straffe promo’s van deze én volgende week bekijken
  Benieuwd welke verrassende promoties en aanbiedingen je deze week in je ALDI-winkel vindt? Ontdek ze hier in de online ALDI-folder. Maar er is meer! Neem ook al eens een kijkje in de folder van volgende week. Zo plan je je boodschappen ruim op voorhand in en ben je als eerste op de hoogte van de beste promoties. Dat is niet alleen eenvoudig, maar ook voordelig!
 • alle nodige informatie over een product in één klik terugvinden
  Nog eens de details van die interessante aanbieding checken? Met één klik op het product vind je meteen alle informatie die je zoekt.
 • niet alleen handig voor jou, maar ook goed voor het milieu

Veelgestelde vragen over de ALDI-folder

Heb je een vraag over jouw ALDI-folder? Neem hieronder een kijkje in de veelgestelde vragen. Vind je geen antwoord op je vraag of heb je nog een andere opmerking? Onze klantendienst helpt je met de glimlach verder.

Ik heb mijn folder niet ontvangen. Wat kan ik doen?

Het is belangrijk dat je steeds op de hoogte blijft van onze producten en aanbiedingen. Bpost is onze vaste partner bij de verdeling van de wekelijkse papieren ALDI-folder. We kunnen hen vragen je klacht te bekijken en op te volgen. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantendienst. Wist je dat je onze wekelijkse folder en promo’s ook kan bekijken via onze online folder? En ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je anders nu in.

Ik heb een ‘Nee-sticker’ en ik heb toch de folder ontvangen. Wat kan ik doen?

Bpost is onze vaste partner bij de verdeling van de wekelijkse papieren ALDI-folder. Het is uiteraard de bedoeling dat de postbode rekening houdt met de sticker op je brievenbus en zo je wensen respecteert. We kunnen Bpost vragen je klacht te bekijken en op te volgen. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantendienst. Nogmaals onze verontschuldigingen voor het ongemak en hopelijk tot binnenkort in één van onze ALDI-supermarkten.

Ik heb mijn folder later ontvangen. Wat kan ik doen?

Bpost is onze vaste partner bij de verdeling van de papieren ALDI-folder. Je ontvangt ofwel op maandag ofwel op dinsdag onze folder in je brievenbus. De dag is afhankelijk van de zone waarin Bpost je adres indeelt. Bij ALDI hebben we jammer genoeg geen informatie over deze zones. We kunnen wel bevestigen dat je de folder op één van deze twee dagen ontvangt. Zo blijf je altijd op de hoogte van onze aanbiedingen.

Wist je dat je onze wekelijkse folder en promo’s ook kan bekijken in onze online folder?

En ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je anders nu in.

Ik wil graag de folder ontvangen, maar geen andere reclame. Wat kan ik doen?

Dat kan helaas niet. Je kan de papieren folder terugvinden in de winkel. Wist je dat je onze wekelijkse folder en promo’s ook kan bekijken in onze online folder?

Een andere opmerking of het antwoord op je vraag niet gevonden?

Neem contact op met onze klantendienst.

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch