Kerstmenu

6x betaalbare feestmenu’s  

Op zoek naar hét perfecte menu voor de feestdagen? Geen stress! Met onze voordelige feestmenu’s zit je altijd goed! Zo zet je zonder zorgen een heerlijk betaalbaar diner op tafel. Da’s een hapje, een voorgerecht, een hoofdgerecht én een dessert voor minder dan € 10 p.p.!* Slim gezien! 

Budget

Kindermenu voor minder dan € 5 p.p.

Ook de kids vieren feest met hun eigen verrukkelijke kindermenu. Lege borden verzekerd!

divider

Najaarsmagazine

Voordelig tafelen met lekkere hapjes, heerlijke gerechten en een bijpassend glaasje wijn? Daarvoor moet je in ons magazine zijn!

Meer

Feestmagazine

Van lekkere hapjes tot een verrukkelijk hoofdgerecht en heerlijke desserts: laat je inspireren voor je betaalbare feestmenu door onze eenvoudige recepten en slimme tips.

Meer

Alles voor je eindejaar, heerlijk betaalbaar

Van betaalbare bubbels en lekkere aperitiefhapjes tot een mals stukje wild en feestelijk afgewerkte desserts: bij ALDI vind je alles voor je eindejaar, heerlijk betaalbaar. Neem een kijkje in ons aanbod.

Neem een kijkje in ons aanbod
Geen idee? Vraag het aan onze huissommelier!

Geen idee? Vraag het aan onze huissommelier!

Onze huissommelier John Van De Walle heeft een neus voor heerlijke combinaties. Hij toont je de wijn die best bij jou, je feestgerecht én je budget past.

Vind de ideale wijn

*Per persoon. Prijzen van de individuele artikelen werden berekend op 16/10/2023 en kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen. Bij de berekening van dit bedrag werd er geen rekening gehouden met de prijzen van basisingrediënten zoals onder andere (maar niet beperkt tot) olijfolie, kruiden, boter, peper en zout, etc.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch