Gemiddeld
65min.
4 Porties | |
---|---|
4 | fazantenborstfilets |
1 kg | pommes duchesse |
1 | knolselder |
1 teentje | knoflook |
1 | sjalot |
40 cl | witte porto |
1 kl | dijonmosterd |
300 ml | gevogeltefond |
1 blokje | vetarme groentebouillon |
125 ml | room |
110 g | artisanale zachte boter |
1 takje | verse biotijm |
1 takje | verse biorozemarijn |
enkele blaadjes | verse platte peterselie |
peper |
Snijd de knolselder in hapklare stukken.
Zet op een gemiddeld vuur en voeg de knolselder toe als het mengsel pruttelt.
Serveer met de pommes duchesse en de knolselder.
ook lekker met gratin!
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres
Bevestiging telefoonnummer
Bevestiging emailadres en telefoonnummer