Onze trots

Bij ALDI zijn we trots op wat we doen. Onze topteams zorgen er dagelijks voor dat alles op wieltjes loopt. En regelmatig gaan we zelfs nog een stapje verder. De combinatie van ons oog voor kwaliteit en de goesting om hard te werken laat ons ook toe om af en toe uit te blinken. En dat mag best eens gezegd worden!

We zijn fier op onze ALDI-producten. En terecht. Dat wordt regelmatig bevestigd door de media die onze producten sterke scores geven in onafhankelijke smaaktesten. Onze bekroonde reclamecampagnes bewezen bovendien ook dat onze producten bij klanten minstens even goed scoren als de bekendere A-merken.

Die producten zetten we ook wekelijks in de kijker dankzij onze populaire folder. Hoe weten we dat die populair is? Omdat hij reeds twee maal verkozen is tot Folder van het Jaar, door onze klanten!

Benieuwd waarop wij nog allemaal fier zijn? Ontdek het hieronder!

 

Kanjers #vandenAldi

Onze bekroonde producten

De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig getest en bewezen in de (gespecialiseerde) media. Benieuwd welke artikelen goed scoorden en je zeker eens moet uitproberen? Ontdek het hier!

Meer

Folders

Elke week een nieuwe, verrassende folder in jouw bus. Daar kan je op rekenen!

Meer

Onze prijzenkast

ALDI krijgt ook tal van awards! Hier krijg je een zicht in onze prijzenkast.

Meer

Pers

Op deze pagina vind je de meeste recente persberichten van ALDI België terug, alsook het bijhorende beeldmateriaal.

Meer
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch