Muntthee wordt in een theetas ingeschonken, muntblaadjes op de achtergrond – Thee bij ALDI België

Onze thee

Harmonie en ontspanning

Al zo'n vijfduizend jaar gieten mensen heet water op gedroogde bladeren van de theestruik om een heerlijke, veelzijdige drank vol smaak te krijgen: thee! Alle zwarte en groene theesoorten komen eigenlijk van één enkele plant, de theeplant. Door kruisingen van deze plant en door verschillende klimatologische omstandigheden in de teeltregio's ontstonden in de voorbije eeuwen vele nieuwe theesoorten. Die verschillen op het gebied van geur, smaak en kleur.

Thee tegen stress

Het klaarmaken en het genot van een kopje thee zijn elke keer weer een moment van rust. Lao-Tse, Chinees filosoof en zenmeester, raadde al aan om iedere dag thee te drinken om gezond te blijven en in harmonie met zichzelf te leven. En nieuwe studies geven hem gelijk: theedrinkers staan meer ontspannen in het dagelijkse leven, hebben minder stress en leven gezonder.

We nodigen je uit om de veelzijdigheid van ons geselecteerde thee-aanbod te ontdekken. Met ons kwaliteitsmerk Westminster bieden we een ruim aanbod aan theesoorten, zowel voor liefhebbers van klassieke zwarte en groene thee, als voor die van vruchten- en kruidenthee of speciale blends. Alle theeproducten die we aanbieden, onderscheiden zich door hun lekkere smaak, uitmuntende kwaliteit en overtuigende prijs-kwaliteitverhouding.

Gedroogde theebladeren – De grondstoffen van ALDI België

Grondstoffen

Onze grondstoffen smaken zo goed omdat ze van de beste planten en teeltgebieden komen, duurzaam geoogst worden en met de grootste zorg verwerkt worden.

Meer
Theeplantage met bergen op de achtergrond – De teeltgebieden voor zwarte en groene thee van ALDI België

Teeltgebieden

Het klimaat, de bodem, de ligging en de hoogte van de theeplantages hebben een beslissende invloed op de kwaliteit van het eindproduct.

Meer
Thee in een tas met een schijfje citroen en honing in een glas op een wit doek – De ALDI-theetips

Theetips

Hier vind je enkele tips voor de bereiding van een lekkere tas thee: over de bewaring, de waterkwaliteit, het uitschenken tot de dosering en de trektijd.

Meer
Verschillende soorten thee in kleine potjes op een witte achtergrond – De theeproducten van ALDI België

Kwaliteit zonder compromissen

Lees hier hoe we ervoor zorgen dat altijd thee van de beste kwaliteit in onze rekken ligt.

Meer
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch