1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Ontbijtrecepten
  4. Omeletmuffin met avocadosalsa

Omeletmuffin met avocadosalsa

Gemakkelijk

20min.

12 Porties
100 g groene asperges
1 stengel prei
1 biocourgette
300 g fijne boontjes
100 g snoeptomaatjes
3 lente-uitjes
½ avocado
100 g geraspte kaas
6 verse eieren
2 EL culinaire olijfolie
enkele blaadjes verse biobasilicum
1 EL biobalsamicoazijn
peper en zout
Recept mailen
Het beslag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Plaats papieren vormpjes in een muffinbakplaat en was de groenten. Hak de asperges, de prei, de courgette en de boontjes fijn, stoof aan in 1 eetlepel olijfolie en laat daarna afkoelen. Breek 4 eieren en meng met de geraspte kaas en de fijngehakte groenten. Spoel het basilicum, snijd fijn en voeg het grootste deel eraan toe. Breng op smaak met peper en zout en meng goed onder elkaar.
Breek de overige eieren, klop het eiwit op en meng voorzichtig met het groentemengsel. Giet het beslag in de cupcakevormpjes en zet 15 minuten de oven.
De salsa
Pel en ontpit de avocado. Snijd de snoeptomaatjes, de lente-uitjes en het vruchtvlees van de avocado fijn. Breng op smaak met de rest van de olijfolie, de balsamicoazijn, peper, zout en wat fijngehakte basilicum. Haal de muffins uit de oven en laat even afkoelen in de bakplaat. Werk af met de salsa, peper, zout en de rest van het basilicum.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch