Veggie lasagne rolls

Gemakkelijk

60min.

4 Porties
8 vellen lasagnebladen
400 g pastasaus siciliana
350 g vegetarisch kruimgehakt
1 courgette
300 ml volle melk
200 g kaas (geraspt)
168 g gegrilde paprika's I
40 g tarwebloem
2 eetlepels olijftoscaanse olie
40 g melkerijboter
3 takjes rozemarijn
italiaanse kuidenmix all arabiata
1 teentje look/knoflook
enkele blaadjes verse basilicum
nootmuskaat
1 snuifje peper
1 snuifje zout
Recept mailen
VOORBEREIDING
Snijd 8 lange, fijne repen van de courgette af en snijd de rest in kleine blokjes. Snipper de look fijn. Laat de paprika uitlekken en snijd fijn. Snijd de rozemarijn fijn.
Verwarm de oven voor op 220 °C.
BEREIDING
Voor de kaassaus.Smelt de boter in een kookpot, laat even pruttelen en voeg al roerend de bloem toe tot je de geur van biscuit ruikt. Voeg al roerend de melk toe en blijf roeren tot de saus mooi dik is. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Neem de kookpot van het vuur en roer er 100 g geraspte kaas onder tot die volledig gesmolten is.
Voor de pastasaus. Verwarm 2 eetlepel olijfolie in een pan en bak het vegetarisch kruimgehakt samen met de courgetteblokjes. Voeg na 3 minuten de look en de rozemarijn toe. Roer na 5 minuten het sausmengsel en de gegrilde paprika onder het kruimgehakt en laat nog 5 minuten pruttelen. Kruid met all arabiata-kruidenmix.
Zet een grote kookpot met water op het vuur, doe er een scheutje olijfolie en een snuifje zout in en breng aan de kook. Dompel daarin de courgetterepen onder gedurende 3 minuten.
Zet een grote kookpot met water op het vuur. Kook de lasagnebladen gedurende 4 minuten en giet af. Maak de lasagnerollen. Leg daarvoor vier lasagnebladen open en besmeer met een laagje kaassaus. Leg er twee courgetterepen op. Smeer daarop een laag pastasaus en eindig met een lasagneblad. Rol het geheel op.
Neem een ovenschotel en doe de rest van de kaassaus op de bodem. Leg de lasagnerollen op de kaassaus, lepel er nog de rest van het sausmengsel over en bestrooi met de rest van de geraspte kaas.
Plaats 20 minuten in de oven.
AFWERKING
Werk af met verse basilicum.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch