1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Italiaanse gerechten
  4. Mezzelune met pittige tomatensaus en notensla

Mezzelune met pittige tomatensaus en notensla

Gemakkelijk

40min.

4 Porties
500 g mezzelune met truffel
5 trostomaten
1 blikje tomatenblokjes
200 g spekreepjes
2 eetlepels oregano (gedroogd)
enkele schilfers parmezaanse kaas
1 rode ui
2 eetlepels vloeibare honing
3 eetlepels olijfolie
0,5 Koffielepel cayennepeper
2 eetlepels olijfculinaire
1 plantje verse basilicum
1 snuifje zout
70 g notensla
1 snuifje peper
2 teentjes look/knoflook
Recept mailen
VOORBEREIDING
Snipper de look, de ui en het basilicum fijn. Snijd de top van elke tomaat in met een kruisje. Dompel de tomaten 15 tellen onder in kokend water. Spoel meteen af onder koud, stromend water en verwijder het vel. Snijd de tomaten in kleine blokjes. Maak met een dunschiller schilfers Parmezaanse kaas.
BEREIDING
Warm 2 eetlepels olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de look toe. Doe de gesneden trostomaten, het blik tomatenblokjes, de vloeibare honing, de oregano en de cayennepeper in de kookpot. Kruid met peper en zout en laat 15 minuten pruttelen. Verwarm ondertussen een braadpan met antiaanbaklaag en bak de spekreepjes goudbruin. Kruid met peper en zout en voeg bij de tomatensaus. Kook de mezzelune gaar.
AFWERKING
Verdeel de mezzelune over de borden en drapeer er de pittige tomatensaus over. Bestrooi met basilicum en werk af met schilfers Parmezaanse kaas. Serveer met frisse notensla.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch