1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Feestelijke gerechten
  4. Spinaziepannenkoekjes met zalm en geitenkaas

Spinaziepannenkoekjes met zalm en geitenkaas

Gemakkelijk

30min.

5 Porties
10 sneetjes gerookte zalm
100 g spinazie (vers)
1 granny smith appel
0,5 citroen
enkele takjes bieslook
150 g geitenkaas
100 g tarwebloem
1 ei
1,5 dl melk
2 eetlepels olijfolie
1 snuifje peper & zout
Recept mailen
Spoel de spinazie en zwier goed droog. Zet een pot op het vuur met een beetje olijfolie en laat daarin de spinazie slinken. Kruid met peper en zout en laat de geslonken spinazie goed uitlekken in een vergiet.
Mix de bloem, het ei, de melk en de olijfolie tot een pannenkoekendeeg. Doe er de uitgelekte spinazie bij. Mix nogmaals tot een glad pannenkoekendeeg.
Zet een flensjespan op een laag vuur met een beetje olijfolie en laat heet worden. Bak er flinterdunne flensjes in en laat even afkoelen.
Neem een pannenkoekje en bestrijk royaal met de zachte geitenkaas. Snijd de grannysmithappel in heel fijne julienne, besprenkel met citroensap en verdeel over de geitenkaas. Snipper de bieslook fijn en strooi erover. Leg er plakjes zalm op. Rol de pannenkoek op tot een mooi stevig rolletje en wikkel in vershoudfolie. Laat de pannenkoeken een uur rusten in de koelkast zodat ze mooi opstijven.
Haal de rolletjes net voor het serveren uit de koelkast en snijd in plakjes van 2 cm dik. Geef er een prikkertje bij.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch