1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Visgerechten
  4. Kabeljauwhaasje met mosselen, gepocheerd ei en toast

Kabeljauwhaasje met mosselen, gepocheerd ei en toast

Gemakkelijk

40min.

4 Porties
1 kg Zeeuwe mosselen (jumbo)
enkele sprietjes bieslook (vers)
Recept mailen
Haal de kabeljauwhaasjes uit de diepvries en laat ontdooien in de koelkast.
Spoel de mosselen heel grondig tot al het zand weg is.
Zet een grote pot op het vuur met een flinke scheut natuurazijn en breng aan de kook. Zet het vuur zachter en houd het water net onder kookpunt. Pocheer de eieren één voor één.
Breek het ei in een kop. Roer met een spatel in de pot met water tot zich in het midden een kolkje vormt. Doe het ei voorzichtig in het hete water en laat 2 tot 3 minuten pocheren. Haal het ei met een lepel uit het water en laat even rusten. Herhaal voor de resterende eieren en houd apart.
Dep de kabeljauwhaasjes droog en bak aan beide kanten in een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout.
Zet een pot op het vuur met olijfolie, de mosselen en mosselgroenten en stoom de mosselen gaar in ongeveer 5 minuten. De mosselen zijn klaar als de schelpen open staan.
Toast de sneetjes brood krokant en goudbruin.
Verdeel de mosselgroenten over de borden en schik er het kabeljauwhaasje op. Overgiet met een beetje gesmolten boter. Leg op ieder kabeljauwhaasje een gepocheerd ei en kruid met peper en zout. Werk het bord af met de mosselen en een beetje fijngesnipperde bieslook. Geef er de krokante sneetjes toast bij en serveer meteen.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch