Vegetarische appelschotel

Gemakkelijk

60min.

4 Porties
5 stoofappel
350 g vegetarisch kruimgehakt
300 g gesneden champignons
70 g tomatenpuree
800 g aardappelen
2 uien/ajuinen
1 knol venkel
50 g artisanale zachte boter
1 eetlepel tijm
1 snuifje peper & zout
nootmuskaat
Recept mailen
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in 20 minuten gaar. Snijd de venkel in blokjes en snipper de uien.
Verhit een eetlepel boter in een pan en bak het vegetarisch kruimgehakt. Voeg de uien en venkel toe en bak 5 minuten mee. Voeg de tomatenpuree, de champignons en tijm toe en verwarm nog 5 minuten.
Kruid met peper en zout. Vet de ovenschaal in met wat boter en schep het mengsel erin.
Giet de aardappelen af, maar vang een beetje kookvocht op. Stamp de aardappelen met het kookvocht en de rest van de boter tot puree. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Schil drie appels en snijd telkens in vieren. Verwijder het klokhuis en snijd de appelkwarten in blokjes. Meng door de puree. Verdeel de puree over het gehakt.
Was de twee andere appels. Verwijder het klokhuis en snijd in schijfjes. Leg de schijfjes op de puree. Zet de appelschotel in de oven en bak in ongeveer 25 minuten goudbruin.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch