1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Desserts
  4. Zoete gevulde pannenkoeken met blauwe bessen en frambozen

Zoete gevulde pannenkoeken met blauwe bessen en frambozen

Gemakkelijk

50min.

8 Porties
300 g zelfrijzende bloem
1 eetlepel vanille suiker
50 g braadmargarine
3 dl volle melk
1 ei
1 snuifje zout
200 g chocopasta, speculoospasta, hazelnootpasta duo, ... naar keuze
2 eetlepels zonnebloemolie
50 g frambozen
50 g blauwe bessen
Recept mailen
Bedek een plank met een vel bakpapier en leg er toefjes chocopasta, speculoospasta of hazelnootpasta duo op naar keuze. Strijk uit met een mes tot een cirkel van ongeveer 8 cm doorsnede en enkele millimeter dik. Zet de plank een uur in de diepvriezer tot de plakjes choco of speculoos bevroren zijn.
Meng de bloem, de vanillesuiker en een snufje zout in een kom.
Smelt de margarine op een zacht vuur.
Klop het ei los met de melk. Voeg de gesmolten boter toe en roer goed los. Voeg het ei-melkmengsel bij de bloem. Roer goed met een klopper zodat alle klontertjes verdwijnen.
Verhit een scheutje zonnebloemolie in een kleine pannenkoekenpan op een matig tot hoog vuur. Schep er telkens als de olie goed warm is een lepel beslag in. Laat de bovenkant van het beslag drogen. Schik op elke pannenkoek een schijfje speculoospasta, choco of witte choco naar keuze. Schep er een nieuw laagje deeg op en laat opnieuw drogen. Draai om en bak de andere kant ook bruin. Herhaal tot het beslag op is.
Serveer met blauwe bessen en frambozen.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch