1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Desserts
  4. Koekjestaart met aardbeien

Koekjestaart met aardbeien

Gemakkelijk

120min.

12 Porties
200 ml volle room (0% vetgehalte)
2 dozen boudoirs
2 pakken vloeibaar cakedeeg
250 g mascarpone
140 g fijne korrelsuiker
3 eieren
1,5 kg aardbeien
1 m mooi lintje
2 eetlepels vloeibare braadmargarine
Recept mailen
VOORBEREIDING
Verwarm de oven voor op 180 °C gedurende 10 minuten.
BEREIDING
Neem een hoge ronde taartvorm en vet goed in met 2 eetlepels vloeibare braadmargarine. Giet twee pakken cakedeeg in de taartvorm. Zet de vorm in de voorverwarmde oven gedurende 40 tot 50 minuten. Dek na 20 minuten af met aluminiumfolie opdat de cake niet te bruin wordt. Controleer de gaarheid door met een scherp mes in de cake te prikken. Kleeft er geen deeg aan het mes, dan is hij klaar. Haal de taart uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
Klop drie eiwitten tot een stevige massa. Het eigeel gebruiken we niet. Mix 10 aardbeien fijn. Meng de mascarpone met 80 g suiker en de aardbeiensaus tot een homogene massa. Schep er tot slot voorzichtig het opgeklopte eiwit onder. Plaats in de koelkast om op te stijven.
Klop de volle room samen met 60 g suiker tot stevige slagroom en plaats in de koelkast.
Snijd de cake met een groot mes ongeveer in de helft doormidden zodat je twee ronde cakehelften krijgt.
Plaats de onderste cirkel op een opdienschotel. Besmeer de bovenkant met de helft van het mascarponemengsel. Plaats de bovenste helft van de cake er terug op.
Besmeer de randen van de cake met de opgeklopte slagroom en plaats er één voor één de boudoirs tegen. Is de cake afgewerkt met boudoirs, doe dan het lint rond de koekjes zodat alles samenblijft. Maak een mooie strik.
Bestrijk de bovenkant van de taart met het overgebleven mascarponemengsel. Plaats tot slot de rest van de aardbeien op de taart.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch