1. Startpagina
 2. P
 3. Google Play-kaart 25 euro
Google Play-kaart 25 euro
Google Play-kaart 25 euro

13 / 23

Google Play-kaart 25 euro

Google Play-kaart ter waarde van 25 euro • na betaling in je ALDI-winkel ontvang je een kassaticket met een unieke pincode

 • met deze unieke pincode kan je de kaart gebruiken via je Google Play-account

25.00
per stuk

Ben je op zoek naar een veelzijdige cadeaukaart? Om jezelf te verwennen of om er iemand anders blij mee te verrassen? Dan is de Google Play-kaart een topgeschenk! In de Google Play Store vindt iedereen wel iets leuks. De keuze is oneindig en je kan ervan genieten op alle schermen: van smartphone en tablet tot computer.


Voor elk wat wils.
Google Play biedt je een enorme keuze aan muziek, films, boeken, tijdschriften en Android-apps en -games.
Op al je schermen.
Google Play maakt je content toegankelijk op al je apparaten, of je nu Android, iOS, Chromecast of internet gebruikt.
Meteen klaar voor actie.
Google Play-cadeaukaarten kan je vlot, binnen enkele seconden inwisselen. Zonder dat je een bank- of kredietkaart nodig hebt. In je ALDI-winkel vind je cadeaukaarten ter waarde van 15, 25 en 50 euro.


Zo gebruik je de cadeaukaart in de Google Play Store: 1. Open de Google Play Store-app op je Android-telefoon of -tablet. Tik op het menupictogram en selecteer ‘inwisselen’. Of ga op je laptop naar play.google.com/redeem.

 2. Geef de code op.

 3. Je winkelplezier kan meteen beginnen! De waarde van je code wordt toegevoegd aan je Google Play-saldo.


Op de Google Play-cadeaukaart zijn geen extra kosten of vervaldata van toepassing.


Deze kaart kan je in elke Belgische ALDI-winkel kopen. Betaalde kaarten worden niet omgeruild of teruggenomen. ALDI is niet de dienstverlener. Een andere onderneming levert de diensten, nadat je de herlaadkaart, die je bij ALDI kocht, hebt geactiveerd.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch