1. Startpagina
 2. P
 3. Gepaneerd kippenlapje
Gepaneerd kippenlapje
Gepaneerd kippenlapje
Gepaneerd kippenlapje
Gepaneerd kippenlapje
Gepaneerd kippenlapje
Gepaneerd kippenlapje

24 / 50

Gepaneerd kippenlapje

Belgisch kwaliteitsvlees, dun lapje kippenborstfilet, gepaneerd met paneermeel

6.69
500 g 13.38/kg
Gepaneerd kippenlapje Gepaneerd kippenlapje

 • Ons gepaneerd kippenlapje combineert een mals stukje Belgisch kippenvlees met een lekkere kruidenkorst. Heerlijk! De kruiding is door ons zorgvuldig uitgekozen en past perfect bij de kip. Zo hoef jij geen smaakmakers meer toe te voegen (maar dat màg natuurlijk wel).

 • Wist je dat kip en kalkoen over het algemeen minder verzadigde vetten bevatten dan rood vlees, zoals rund en varken? Wissel dus zeker af en toe eens af.

 • Slimme baktip: Hét geheim om een dit gepaneerde kippenlapje perfect te bakken, is de pan eerst goed warm te laten worden. Zet hem op een middelhoog vuur, voeg een klontje boter of wat olie toe en bak het vlees in enkele minuten aan beide kanten mooi bruin.

 • Niet veel inspiratie voor de groenten bij dit kippenlapje? Een heerlijk frisse salade met olijfolie en verse kruiden smaakt altijd. Of misschien is een van deze groenteschotels of een zakje stoomgroenten wel iets voor jou. Ze bevatten verschillende soorten groenten voor lekker veel variatie en zijn supersimpel klaar te maken. Slim gezien als je niet veel zin hebt om te koken.

 • Probeer het gepaneerde kippenlapje ook eens te combineren met rijst en currysaus. En vergeet de ananas niet!

 • Tip voor de lunch: Een originele wrap is snel gemaakt. Bak een gepaneerd kippenlapje, laat afkoelen en snijd daarna in reepjes. Voeg toe aan een wrap met sla, knapperige groentjes en een dressing naar keuze.

 • Dit is een Belgisch kwaliteitsproduct en dankzij de ALDI Transparency Code (ATC) altijd traceerbaar. Scan de QR-code op de verpakking voor meer info.  

Gepaneerd kippenlapje
Gepaneerd kippenlapje
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch