1. Startpagina
 2. P
 3. Kipfilet in reepjes
Kipfilet in reepjes
Kipfilet in reepjes
Kipfilet in reepjes
Kipfilet in reepjes
Kipfilet in reepjes
Kipfilet in reepjes

23 / 50

Kipfilet in reepjes

Belgisch kwaliteitsvlees

6.99
500 g 13.98/kg
Kipfilet in reepjes Kipfilet in reepjes

 • We hebben onze kwalitatieve Belgische kipfilet voor jou in fijne reepjes gesneden. Handig voor in een salade, wok of wrap. Bovendien zijn ze supersnel gaar. Een slimme keuze, deze kipreepjes!

 • Slimme keukentip: Zelf pita maken? Dat is kinderspel. Combineer de kipreepjes met onze pitabroodjes en wat verse ijsbergsla, stukjes tomaat en het sausje dat jij lekker vindt. Zo zet je snel een maaltijd op tafel waar iedereen gek op is.

 • Zin in een frisse, voedzame salade? Probeer eens deze salade caprese met kip. Een lekker gerecht bomvol vitaminen en verschillende smaken en texturen.

 • De kipreepjes zijn ook ideaal om gyros van te maken. Ga aan de slag met verse groenten en Griekse pasta in dit recept.

 • Mag het wat meer zijn op zondag? Gebruik onze kipreepjes in een rijke vol-au-vent die je serveert met fijne frietjes. Dit recept maakt het je lekker gemakkelijk.

 • Deze kipreepjes voldoen aan de kwaliteitscriteria van het Belplume-label. Deze organisatie garandeert dat de kippen geweekt en verwerkt zijn met aandacht voor de voedselveiligheid en het welzijn van de dieren. Want voor onze klanten willen we enkel het allerbeste. Minder ‘pikken’ we niet!

 • Dit is een Belgisch kwaliteitsproduct en dankzij de ALDI Transparency Code (ATC) altijd traceerbaar. Scan de QR-code op de verpakking voor meer info.  

Kipfilet in reepjes
Kipfilet in reepjes
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch