Winterkost

Winterkost: gerechten en dranken om lekker op te warmen

Gezelligheid vind je overal: in je dikke wollen sokken, onder een dekentje in de zetel, maar vooral ook in je glas of op je bord. Ga aan de slag in de keuken en verras je gezinsbubbel met verrukkelijke gerechten en dranken!

Probeer ook eens groenten en fruit in te maken zoals vroeger of serveer een kaas- en charcuterieplank met zelfgemaakte chutneys. Is de winter niet overheerlijk?

Laat je inspireren voor de winter!

Winterbrunch: klein maar fijn

Een brunch voorbereiden hoeft niet altijd veel werk te zijn. Met enkele kleine maar makkelijke gerechtjes ben je in een vingerknip klaar voor een gezellig én betaalbaar onderonsje.

Hoe bereid je een winterbrunch voor?

 • volg nauwgezet het weerbericht en zorg dat je de brunch ook binnen kan houden bij slecht weer.
 • serveer kleine gerechtjes zodat iedereen van alles kan proeven.
 • zorg voor verschillende smaken: hartig, zoet, zout, fris …
 • kleed je tafel aan met groen uit de tuin.
Hoe bereid je een winterbrunch voor?

De beste wijnen voor je brunch volgens onze sommelier

Pompoenen: dé wintergroenten bij uitstek

Pompoenen: dé wintergroenten bij uitstek

Een smaakvol hapje of sapje op je brunch? Met onze biopompoen en butternut kan het allemaal! Zijn zoete vruchtvlees veroorzaakt een explosie van kleur en vitamines in je glas of op je bord. Dat kan ook moeilijk anders, want deze oranje vrucht wordt met de grootste zorg geteeld.

Winterdranken: genieten met volle teugen

Met een klein scheutje creativiteit geef je een originele twist aan deze typische winterdranken en ben je de kou zo vergeten. Giet je glas vol en klink samen met ons op een hartverwarmende winter!

Kaasschotel

Kaas- en charcuterieplanken: heerlijk in al hun eenvoud

Ben je zelf geen keukenheld? Dan ga je misschien liever voor een lekkere en simpele maaltijd. Pure smaken op je bord en in je glas, gekruid met goed gezelschap: zo eenvoudig kan een gezellig etentje zijn.

Inmaken: terug van weggeweest

Wil je het hele jaar door op een ecologische manier van je favoriete seizoensgroenten en -fruit genieten? Of heb je nog wat verse groenten en vers fruit over die je niet zomaar wil weggooien? Doe dan zoals in de goede oude tijd en leg ze op in bokalen of confituurpotten. Makkelijk, milieuvriendelijk en bovendien weer helemaal hip.

Chutneys: potjes met pit

Tijdens een koude winter kan iedereen wel een oppeppertje gebruiken. Serveer deze chutneys van winterse groente- en fruitsoorten bij een heerlijke kaas- of vleestafel of maak je aperitiefhapjes en gerechten net dat tikkeltje hartverwarmender.

tip-van-de-chef-chutney

Gebruik je chutneys ook …

 • als dipsaus: meng met enkele eetlepels roomkaas en serveer met toastjes of crackers
 • als broodbeleg: meng evenveel chutney en mayonaise en smeer bijvoorbeeld op een sneetje vers brood met ham en kaas
 • als glazuur: meng met wat water en smeer over vlees dat je in de oven roostert
 • als ketchup: pureer de chutney (het hoeft geen tomatenchutney te zijn) en serveer bijvoorbeeld bij frietjes of gebakken aardappelen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch