kerstversiering

Kerstversiering

Buiten wordt het steeds kouder, dus maak je samen met Willie Witloof binnen klaar voor de gezelligste tijd van het jaar. Met zijn selectie kerstversiering en knutseltips is jouw hele huis in een vingerknip versierd!

Kerstversiering voor de mooiste momenten 

Kaarsen
vanaf 22/12 5.99 *
per stuk/per set

HOME CREATION® Kaarsen

Kaarsen
Kaarsen
vanaf 04/12 2.99 *
per stuk/per set

LIVING ART® Kaarsen

Kaarsen
Kerstboompje met verlichting
Kerstboompje met verlichting
vanaf 08/12 7.99 *
per stuk

Kerstboompje met verlichting

Kerstboompje met verlichting
Plaid
vanaf 04/12 9.99 *
per stuk

HOME CREATION LIVING® Plaid

Plaid
Ledkerstverlichting
Ledkerstverlichting
vanaf 11/12 9.99 *
per stuk

LIGHT ZONE® Ledkerstverlichting

Ledkerstverlichting
Kerstcompositie
Kerstcompositie
vanaf 15/12 6.99 *
per stuk

Kerstcompositie

Kerstcompositie
Vandaag voor morgen

Ledverlichting verbruikt veel minder stroom dan conventionele verlichting. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu! Ook onze ALDI-supermarkten zijn uitgerust met ledverlichting. Zo verbruiken we minder energie en dragen we ons steentje bij.

Want vandaag gaan we voor een betere toekomst. Vandaag gaan we voor morgen.

Kerstversiering om zelf te knutselen

Kerstversiering om zelf te knutselen

IJslantaarns

Benodigdheden:
2 lege potjes (met deksels) die met flink wat overschot in elkaar passen. • water • mooie groene sparrentakjes en rode besjes uit de tuin • theelichtjes

 • Stap 1. Maak de lege verpakkingen goed schoon en vul de grootste pot voor de helft met koud water.
 • Stap 2. Plaats de kleine pot in de grote. Schik de sparrentakjes en rode besjes rondom de kleinste pot tussen de 2 potten. Let erop dat je de binnenste pot op zijn plaats houdt. Zet het deksel op de grote pot en plaats de potten rechtopstaand in de diepvriezer. Na 6 uur is de kandelaar bevroren. 
 • Stap 3. Om de bevroren kandelaar er makkelijk uit te halen kan je een beetje warm water langs de potten laten stromen. Maak een tweede kandelaar en vries samen met de eerste in.
 • Stap 4. De ideale plaats voor de kandelaars is buiten bij vriesweer. Steek in iedere kandelaar een theelichtje aan en geniet van de sprookjesachtige gloed.

TIP: Om extra helder ijs te maken moet je het water zo traag mogelijk laten bevriezen. Hoe doe je dit? Door de verpakkingen in te pakken voor je ze in de diepvriezer plaatst. Bijvoorbeeld in een kleine koeler, met een handdoek, laagjes karton of piepschuim.

Inspiratie voor de gezelligste periode van het jaar

 

Kerstversiering om zelf te knutselen

Kerstkabouter

Benodigdheden:
blad papier en potlood • dessertbord • stevig inpakpapier • dennen- of sparrentakjes uit de tuin • lijm(pistool) • schaar • geschenklint • schelpjes van pistachenootjes

 • Stap 1. Leg het bord op een blad papier en teken eromheen zodat je een cirkel krijgt. Verdeel de cirkel in 3 gelijke delen en gebruik 1 deel als sjabloon om pinnenmutsen te tekenen op het inpakpapier.
 • Stap 2. Knip alle pinnenmutsen uit en rol ze in je hand, met de mooie kant naar buiten. Kleef ze dan vast met warme lijm. Maak een kleine opening aan het topje van de pinnenmuts.
 • Stap 3. Knip nu een stukje geschenklint af van ongeveer 30 cm en knoop hiermee een bundeltje takjes samen.
 • Stap 4. Knoop vervolgens de uiteinden van het lint zo samen dat je een lus hebt aan het bundeltje met takjes. Haal deze lus door de pinnenmuts.
 • Stap 5. Kleef een pistacheschelpje net onder de rand van de pinnenmuts. Klaar! Nu moet je enkel nog een leuk plekje uitzoeken voor je kabouter.
WILLIE Witloof

O denneboom, ik maak je wonderschoon

Hallo, mijn naam is Willie Witloof. Blij je tegen het loof te lopen! Als jolige stronk van Belgische bodem neem ik je persoonlijk mee in mijn witloofwereldje en geef ik je graag nog wat extra tips voor een overheerlijk en betaalbaar eindejaar. Ben je er klaar voor?

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch