kerstversiering

Gezellige kerstversiering

Nu het buiten kouder en donkerder wordt, maken we het binnen extra gezellig voor de feestdagen met prachtige kerstdecoratie. En daar weten helpende handen Willie Witloof en Wanda Wortel wel raad mee! Ze tonen je hoe je op een betaalbare manier zelf schitterende kerstversiering knutselt waarmee je in 1, 2, 3 de kerstmagie in huis brengt. En dankzij onze originele tafeldecoratie steel je niet alleen met je feestmenu, maar ook met je kersttafel de show. Da’s pas vieren in stijl!

Tafel dekken met kerst

De tafel dekken voor het kerstdiner is een hele klus. Met deze tips maak je van de tafel alleen al een bijzondere kerstfeestdecoratie.

Meer

Een papieren kerstster vouwen

Zelf een papieren kerstster vouwen, is een leuke bezigheid in de donkere dagen voor Kerstmis. Wij helpen je op weg in 5 stappen.

Meer

Een kerstboom vouwen van een servet

Een kersttafel versieren hoeft helemaal niet duur te zijn, want een groot deel van de versieringen maak je gewoon zelf.

Meer

De 4 leukste alternatieve kerstbomen

Ontdek tips voor hoe je low budget de kerstsfeer in huis haalt en met de feestdagen ook nog eens origineel voor de dag komt.

Meer

3 feestelijke kerstdecoratie-ideeën

Hoe je op een betaalbare manier jouw woonkamer omtovert tot een waar kerstsprookje? Daar helpen we je graag een handje bij. Want wie slim en creatief is, haalt voor een prijsje de leukste kerstdecoratie in huis!

Meer

Zelf kerstversiering maken

Van zelfgemaakte kerstboompjes tot je eigen kerstballen of rendier: de leukste kerstversiering maak je zelf deze kerst!

Meer
divider
divider

Najaarsmagazine

Voordelig tafelen met lekkere hapjes, heerlijke gerechten en een bijpassend glaasje wijn? Daarvoor moet je in ons magazine zijn!

Meer

Feestmagazine

Van lekkere hapjes tot een verrukkelijk hoofdgerecht en heerlijke desserts: laat je inspireren voor je betaalbare feestmenu door onze eenvoudige recepten en slimme tips.

Meer

Feestassortiment

Ontdek ons feestassortiment vol betaalbare inspiratie.

Meer
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch