1. Startpagina
  2. Inspiratie
  3. Kerst
  4. Een kerstboom vouwen van een servet

Een kerstboom vouwen van een servet: 5 stappen

Een kersttafel versieren hoeft helemaal niet duur te zijn, want een groot deel van de versieringen maak je gewoon zelf, of nog leuker: samen met het gezin, familie of vrienden. Het zal kerst dit jaar extra gezellig maken. We beginnen met een simpel stappenplan waarin we uitleggen hoe je heel makkelijk een kerstboom vouwt van jouw servetten. Superfeestelijk!

1. Neem een servet

Neem het servet en vouw het open met de mooie of bedrukte kant naar beneden. Leg een tweede servet bovenop de eerste, deze keer met de mooie of bedrukte kant naar boven. Vouw nu het servet dicht zoals het oorspronkelijk opgevouwen was en draai het servet met een punt naar boven. Zo komt het in een diamantvorm te liggen.

2. Puntjes vouwen

Zorg ervoor dat het servet met de verschillende lagen naar beneden ligt, zodat je steeds laag voor laag naar boven kunt vouwen. Je gaat nu steeds de lagen van de boom vouwen, dus zorg ervoor dat de afstand tussen de lagen steeds gelijk is. Vouw alle lagen en draai het servet dan om.

3. Servet dichtvouwen

Vouw de rechterpunt naar binnen en vouw de linkerpunt daaroverheen. Zorg ervoor dat beide kanten gelijk gevouwen worden, zodat ze even groot zijn en de kerstboom symmetrisch is. Vouw als laatst de bovenkant van de kerstboom naar binnen. Dat is nu de onderkant van de boom.

4. Afmaken

Draai het servet om. Kijk! Dat begint al ergens op te lijken. Draai nu de puntjes naar binnen zodat de lagen van de boom mooi recht zijn en alleen de mooie kant van het servet zichtbaar is.

5. Houten knijper

Als laatst kun je het servet afwerken met een houten wasknijper of een houten ijsstokje, zodat het net een echte boom lijkt.

divider

Najaarsmagazine

Voordelig tafelen met lekkere hapjes, heerlijke gerechten en een bijpassend glaasje wijn? Daarvoor moet je in ons magazine zijn!

Meer

Feestmagazine

Van lekkere hapjes tot een verrukkelijk hoofdgerecht en heerlijke desserts: laat je inspireren voor je betaalbare feestmenu door onze eenvoudige recepten en slimme tips.

Meer

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch