Feest voor de kinderen

Feest voor de kinderen

’t Is feest aan de kindertafel! Willie Witloof en Wanda Wortel helpen je de allerkleinsten verrassen met deze originele kindvriendelijke gerechten voor Kerst en Nieuwjaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kleurrijke kindercocktail, vrolijke groentehapjes en zelfgemaakte koekjes op het kindermenu? Slimme tip: maak ze samen met je kinderen tijdens de kerstvakantie. Quality time verzekerd!  

slimme keuze voor je budget

Heerlijk kindermenu voor minder dan € 5 p.p.

Schuiven de allerkleinsten mee aan de feesttafel tijdens eindejaar? Speciaal voor hen hebben we een 100 % kidsproof feestmenu voorzien! Zo verras je de kids met een mooi sneeuwmanhapje, kerstballetjes in tomatensaus of koekjes die je gezellig samen maakt. Om duimen en vingers af te likken!

divider
divider

Meer kindvriendelijke feestgerechten

Extra inspiratie nodig om schattige, maar vooral overheerlijke kindergerechten op de feesttafel te toveren? Wij helpen je een handje! Want deze op-en-top feestelijke recepten zijn niet alleen budget-, maar ook 100 % kindvriendelijk! Of je nu een vuurpijlen of een gevulde kerstengel maakt, er is voor elk kind wat wils! Wedden dat de bordjes leeg zullen zijn?

divider
TVC Herfst

Willie Witloof-kleurplaat

Waarom dromen van een witte kerst als het ook kleurrijk kan?

divider
najaarsmagazine

Knutselinspiratie voor kerst

Steek je handen uit de mouwen en maak de mooiste kerstballen met onze slimme knutseltips.

Nu ontdekken
Eindejaarsmagazine

Kerstbingo

Met onze spannende kerstbingo zorg jij voor extra gezelligheid tijdens de feestdagen. Kan jij als eerste “Bingo” roepen?

Nu ontdekken
Eindejaarsmagazine

Prachtige kerstversiering maken

Haal je beste versiertrucs maar boven! Ontdek onze slimme knutseltips om zelf de mooiste kerstversiering te maken.

Nu ontdekken
Eindejaarsmagazine

Kerstcadeaus

Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Laat je inspireren door onze leuke cadeau-ideeën!

Nu ontdekken
divider

Najaarsmagazine

Voordelig tafelen met lekkere hapjes, heerlijke gerechten en een bijpassend glaasje wijn? Daarvoor moet je in ons magazine zijn!

Meer

Feestmagazine

Van lekkere hapjes tot een verrukkelijk hoofdgerecht en heerlijke desserts: laat je inspireren voor je betaalbare feestmenu door onze eenvoudige recepten en slimme tips.

Meer

Feestassortiment

Ontdek ons feestassortiment vol betaalbare inspiratie.

Meer
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch