1. Startpagina
  2. Inspiratie
  3. Kerst
  4. Kerstbingo met de familie

Kerstbingo met de familie: maak je eigen spel

De feestdagen zijn de uitgesproken gelegenheid om uitgebreid spelletjes te spelen met elkaar, zoals kerstbingo. Heerlijk bij een beker warme chocolademelk. Naast dat het heel gezellig is, merk je dat het écht doorbrengen van tijd met elkaar belangrijk en bijzonder is. Een leuk voorbeeld is het maken van een eigen kerstbingo. Dat kost je helemaal geen cent, enkel een beetje van je tijd. Je kunt de bingo spelen tijdens het kerstdiner of -ontbijt, wat jij wil en wat bij jullie plannen past. Je past jouw kerstbingokaart er gewoon op aan!

natuurtinten

DIY-kerstbingo maken

De eerste stap is besluiten wanneer je de bingo wilt spelen. De locatie van het spel is namelijk essentieel voor de bingokaart. Neem bijvoorbeeld een gourmetavond. Kies uit ons assortiment de producten die je wilt kopen of eten (of al hebt gekocht) en waarvan je weet dat ze op tafel zullen staan. Zoek vervolgens op het internet naar de overeenkomstige afbeeldingen (maar je mag ook de foto’s van onze website halen). Bijvoorbeeld een fles wijn, tube saus, glas limonade of water, hamburgers, brood enzovoort. Knip en plak die dan op een A4-blad, naast en onder elkaar. 

Als iedereen de kaarten heeft, kunnen ze op zoek naar de producten die erop staan. Diegene die ze gevonden hebben, mogen ze afkruisen of inkleuren. De winnaar is degene die als eerste klaar is met een rij of de hele kaart. Geef als prijs een klein cadeau of laat de winnaar als eerste een stuk kiezen van die prachtige ijstaart, want je merkt het al: een gezellige kerst hoeft niet duur te zijn.

kleur

Kerstbingo is voor iedere leeftijd

Speel je bingo met de hele familie? De kerstbingokaarten kun je makkelijk aanpassen naar de leeftijd van jouw gezin of bezoek. Maak het de grote kinderen iets moeilijker en voor de kleintjes heel simpel. Grote kinderen kun je op zoek laten gaan in het huis naar bijvoorbeeld boekentitels of foto’s die her en der in het huis hangen, maar ook een natuurkerstbingo is fantastisch om de wandeling buiten een stuk aantrekkelijker te maken.

kleur

Kleurplaatbingo voor de kids

Een leuk extra idee is om de afbeeldingen allemaal als mini-kleurplaten op de kerstbingokaart te zetten. Zet een doos met potloden of stiften neer en ze zijn bezig aan tafel.

divider

Najaarsmagazine

Voordelig tafelen met lekkere hapjes, heerlijke gerechten en een bijpassend glaasje wijn? Daarvoor moet je in ons magazine zijn!

Meer

Feestmagazine

Van lekkere hapjes tot een verrukkelijk hoofdgerecht en heerlijke desserts: laat je inspireren voor je betaalbare feestmenu door onze eenvoudige recepten en slimme tips.

Meer

Feestassortiment

Ontdek ons feestassortiment vol betaalbare inspiratie.

Meer

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch